5 genijalnih mesta za koje niste znali da se možete prijaviti na svoje vjenčanje | RS.centerar.org

5 genijalnih mesta za koje niste znali da se možete prijaviti na svoje vjenčanje

5 genijalnih mesta za koje niste znali da se možete prijaviti na svoje vjenčanje

Kada je u pitanju registracije za vaše venčanje, verovatno ste svesni uobičajenih osumnjičenih: iour Villiams-Sonomas, da je sanduk i bureta, iour Bed Bath & Beionds. Ali da li ste znali da možete da se registrujete na, recimo, SoulCicle? Da, i još četiri iznenađujući mesta gde može da se registruje u nastavku.

@ Soulcicle / Instagram

SoulCicle

Da li ste i svog verenika fitnes zavisnika (real-life ili vannabe)? Venčanje registar destinacija Zole ima super-uzbudljiv partnerstvo sa SoulCicle, u zatvorenom prostoru biciklizam cultempire gde se možete prijaviti za klasu pakuje tako ti i tvoj momak može dobiti svoj znoj na u tandemu. [Ubacite šala o tome soulmates ovde.] Samo glave koje su ovo nije dostupan svuda, ali to je opcija u 12 glavnih gradova iz Njujorka i Los Anđelesu u Dalasu i Sijetlu.

load...
MIROHA141 / Getti Images

Dominos

Rekli smo o thisa pre nekoliko nedelja, ali mi još uvek ne preko njega. Domino (da, pica lanac) sada ima venčanje registrithat je savršen za parove koji-u svom vords- "vole ukusnu MELTI sir Cristal preliv brodove." Hoćemo li realno registrovati za Cinna Stik i ljigavog hleba? Verovatno ne, ali to je divno zabavno znati da je to jedna od opcija.

Tventi20

Airbnb

Da li ste vi sanjali o putovanju zauvek Cartagenafor ali nikada zapravo počeo planiranje? Ovo bi mogao da bude samo skok-početak vam je potrebno. Zola nudi parovima opciju da se registruju sa Airbnb, za poklon kartica u vrednosti od $ 100, $ 300 ili $ 500 za put ka nekoliko noći u tom apsurdno prelepom kolumbijskog oasisiou uočio.

HoneiOlive / Etsi

Etsi

Da li živeti macrame biljnih vešalica? Da li ste u vlasništvu više od tri tvo kućnim biljkama u vašem životu? Da li se udaje u cveća krune? Ako je tako, Etsi venčanje registar je savršen za vas. Registracija herefor sve male-serije, ručno sitnice zanat koji vole srce želi.

load...
Tventi20

MOMA

Više od jednog umetničkog para? Razmislite registrovanje u Muzeju savremene umetnosti radnji, koja je prepuna sa divno dizajnirani housevares, zadivljujuće umetničke knjige (smo opsednuti sa ovim Cindi Sherman Tome), artist otisci i druge accoutrements da će oduševiti svaku dizajn motivacije.

Slične vesti


Post Vjenčanja

20 grešaka stvarne neveste žale zbog svojih venčanja

Post Vjenčanja

8 lepih šminka ideja za ljetne neveste

Post Vjenčanja

Prilagođene jakne su najnoviji trend venčanja za opsednutost

Post Vjenčanja

11 stvari koje planer za venčanja nikad ne bi uradio na svom venčanju

Post Vjenčanja

Koje cvijeće su u sezoni za letnje vjenčanje? (toliko, i oni su prekrasni)

Post Vjenčanja

15 od najjedinstvenijih venčanih mesta u u.s

Post Vjenčanja

9 prelepih crkava širom sveta u kojima se u stvari možete udati

Post Vjenčanja

Najlepše venčane lokacije u hamptonima

Post Vjenčanja

6 šik francuskih trendova vjenčanja koje potpuno krademo

Post Vjenčanja

5 načina da napravite ne-janki veb sajt

Post Vjenčanja

9 mrtvih-prekrasnih zatvorenih venčanih mesta širom zemlje

Post Vjenčanja

8 stvari Niko vam ne govori o tome da se verujete