5 Bridal tuš igre igrice koje su stvarno zabavne | RS.centerar.org

5 Bridal tuš igre igrice koje su stvarno zabavne

5 Bridal tuš igre igrice koje su stvarno zabavne

Broj 1 pravilo svadbeni tuš igre: The mimoze treba da se teče pre nego što gosti počnu da igraju. Evo, pet utakmica koje su kreativni (i ne previše glupo) i garantuje svima će imati dobar provod.

1. Skoro-Mon igra. To je klasična za razlog-uglavnom, jer je to zabavno zapis vaših stavova prema jedni druge u to vreme. Da igraju, imaju jedan od vaših djeveruse razgovara mladoženju ispred tuša sa pitanjima kao što su "Ko je Mesije?" Ili "Ko je rekao" Volim te "prvo?" Zatim, u tuš, pitajte nevesta ista pitanja i videti kako mnogi ona dobija pravu. (Gost predvideti unapred ako ona će ispravno ili ne pogodi da poena.)

load...

2. Pin Prsten na Groom. Dakle, trebaće vam prirodnoj veličini sliku od mladoženje (možda možete dići u vazduh jednu od slike iz vašeg angažmana sesiji), kao papir otvora za prstenova koji se mogu lepiti na posteru. Zatim sledi pravila Pin The Tail na magarcu prvom prijatelja da sleti najbliži pobeda mladoženju je domali prst!

3. Nevesta Hronologija. Ovo zahteva malo unapred prep. Ask svakog tuširanja attendee da vam email jednu ili dve fotografije sa mladom zajedno sa godinu su uzeti. (Cilj je da se prikupi njene fotografije iz svih različitih uzrasta i fazama svog života.) Zatim, na tušem, prikazati ih iz reda i imaju gostiju popunite radni list da ih u ispravnom hronološkim redom. Osoba koja dobije najviše tačan dobija partiju.

4. Čija memorije? Ova igra je manje zbog mlade i mladoženje, a više o mladom i njenim bffs. (Hej, oni su ti na tuš, zar ne?) Da biste igrali, pitajte sve da zapišete omiljeni memorije su zajednički sa mladom u nekom trenutku u njihovim životima. Zatim staviti sve uspomene u činiju i imaju mlada ih izvuče jednog po jednog i naglas pročita ih. Gosti imaju da pogodite koja memorija pripada kojoj prijatelj. (Have a djeveruša zadržati ocenu da vidimo ko dobije najviše desno.)

load...

5. Charades: Venčanje filmu Edition. Koristeći indeks kartice, zapišite imena gomilom venčanja movieslike 27 Haljine i Venčanje mog najboljeg druga. (Bonus poeni ako uključite fotografiju, takođe.) Dalje, podeliti goste u timove. Igrači izvlače kartu i onda morali da odglume scenu iz filma-bez razgovora-u kako bi dobili svoje saigrače da pogodi ime u dva minuta ili manje. Tim sa najviše poena dobija nagradu.

Slične vesti


Post Vjenčanja

Vjenčanja: Evo šta stvarno znači koktel odjeća

Post Vjenčanja

7. Da li i ne znamo kupovinu venčanica koju smo naučili da kažemo da haljini

Post Vjenčanja

Najbolja mesta za kupovinu angažovanog prstena na mreži (bez zakazivanja)

Post Vjenčanja

12 ne-haljina venčanica za neveste koje žele nešto drugačije

Post Vjenčanja

Najbolja najam pantalona za djeveruše

Post Vjenčanja

Prilagođene jakne su najnoviji trend venčanja za opsednutost

Post Vjenčanja

9 sakrivenih troškova venčanja za koje ste zaboravili budžet

Post Vjenčanja

Šta je microvedding i da li je to najbolja ideja ikada?

Post Vjenčanja

6 stvari koje svaki pamćen govornik glume treba imati

Post Vjenčanja

12 vjenčanica van ramena koje ne možemo preći

Post Vjenčanja

5 pitanja treba da 100 posto pitate venčanog fotografa pre nego što ih rezervišete

Post Vjenčanja

6 grešaka u svadbi hrane koje ne želite da pravite