11 stvari koje planer za venčanja nikad ne bi uradio na svom venčanju | RS.centerar.org

11 stvari koje planer za venčanja nikad ne bi uradio na svom venčanju

11 stvari koje planer za venčanja nikad ne bi uradio na svom venčanju

Dobar Vedding Planner će vam reći da je verovatno nije dobra ideja da se štedi na troškovima za angažovanje sumnjivog prodavac ili overbook sastanak koji je 150 ljudi ili da igraju Hamilton soundtrack na ponavljanje celu noć (u stvari... To je venčanje mi želim da budem u). Ali ona može da drži mamu na drugim izborima, jer na kraju krajeva, to je mlada venčanje.

Pošto smo bili umire da zna šta može biti da stvari, kucnu smo zauzeti Chicago Vedding Planner da sazna šta ona nikada ne bi uradio na njenom venčanju na osnovu njenog iskustva planira gazillion od njih. Evo šta nam je rekla.

load...

Tventi20

Imaju veliki svadbeni Parti "Drama. Ko je to potrebno na dan venčanja? Vidim dramu od velikih svadbeni stranke sve vreme sa mojim klijentima-od nekoga žale na Bridesmaid Dress da ne žele da budu spremni za fotografije na vreme. Manjem sredstva posade možete ga bude jednostavno i, nadamo se, sa manje stresa i nule suza. "

Preterujte sa Chevron "I love me malo Chevron. Ali video sam ovaj obrazac se koristi kao akcenat everivherein 2015 i 2016. Ako sam sebi bacao svadbu danas, radujem se nešto novo (koji će verovatno biti zastarela do sledeće godine). "

Servirati Signature Piće sa imenima i oznake "Ovaj trend je tako jedinstvena kada smo prvi put počeli da-a bespoke koktel po imenu posle par, kao što vidimo 'The Berri srećni zajedno." Ali sada se čini manje uzbudljivo i sveprisutan. Možete imati prelepu prikaz omiljenog pića, ali to ne treba svoje ime i komplikovan signage. Upotrebite to vreme, novac i energiju na drugim mestima (naročito zbog toga što-šok-vaši gosti baš me briga kako se zove koktel je, oni samo želim piće.) "

load...

Tventi20

Ima je u jednoj štali "Nemojte me pogrešno volim sebe zidar tegla. Ali rustični trend kao burlap i sena da sedi u toku koktel sat, je do svog kraja. Tako da je za mene, to izgleda kao trend koji se datira. "

Domaćin prijema Line "Ne samo da je bottleneck tok svojih gostiju, ali je nepotrebno neprijatno i stara škola. Vi niste Kraljica (osim ako su, i u tom slučaju, molimo vas da šta god vam odgovara). Umesto toga, odvojite vreme da pozdravim svoje goste tokom koktel sat ili idite na večeru tabele pozdraviti ili čak samo učiniti napor da se igraš sa različitim grupama na podijumu. "

Pass Out Glov Sticks ili druga stranka Favours "Glov štapiće na bar mitzvah punom 13-godišnjaka? Napravili ste svoj noć. Kanie nijanse at a Sveet 16? Savršen. Ali ovo je venčanje. Vaši gosti kupio novu odeću, imaju svoje kosu-one su ne veće šanse da sport zabave. Ako imate puno dece na svadbi, dobra zabava canbe koristiti kao savršen densflor ometanja. Samo ga zadržati ograničena. "

Tventi20

Force Gosti Do Line Dances "Znate, the chicken dance, IMCA ili Electric Slide. Oni razbiti tok vaše stranke i da svako ko ne zna te plesove osećaju izostavljen. Sačuvajte ih za godišnji block parti ili spajanje porodice. "

Imaju Gotovina bar "Svako ima razloge za to stvari, ali mi je vratilo kao neko ko gleda stranka odvija u realnom vremenu za život-je da se gosti osećaju deprimiran kada moraju da plate za svoje piće. U njihovim glavama, da ste ih pozvali da budem tvoj gost, tako da ne naterate da plate za to. "

Neka barmena Leave Out Savjet Jars "Isto kao Cash Bar. To se gosti zbunjeni i neprijatno. Plus, bar završava liči na uglu salona. (Mada, ako ideš za Vestvorldvibes, da bi samo bio savršen.) "

Tventi20

Dozvolite više od nekoliko kratkih recepciju Govori "Ako plaćate za DJ ili bend, neka igraju. Vaši gosti će imati mnogo zabavnije slušate Aretha Franklin nego će podešavanje se najbolji čovek kao što je trutova na i na oko svih vaših internih šala. I ljudima koji govore: neka bude kratko i slatko. (Pst: Kratko i slatko može dalje biti duhovit i pažljiv.) "

Neka tata Google kako to Sai "To neminovno dovodi do tata šali predaje nevesta račune iz robne kuće i kaže mladoženji," Ona je sada tvoj problem. " Deset bodova iz Griffindoru za loš vic i 25 više zato što ravno-do ofanziva. "

load...

Slične vesti


Post Vjenčanja

11 najlepših mesta u SAD-u Da biste imali venčano panje

Post Vjenčanja

Prilagođene jakne su najnoviji trend venčanja za opsednutost

Post Vjenčanja

12 najlepših venčanih mesta u miami

Post Vjenčanja

5 puta je u redu da kažem Ne da budem deveruša (i kako to da uradim)

Post Vjenčanja

8 Ideje za zimske neveste

Post Vjenčanja

Najlepše venčane lokacije u San Francisku

Post Vjenčanja

12 netradicionalnih ideja za vjenčanje koje će učiniti da želite da ponovite svoje pinterest ploče

Post Vjenčanja

11 zimskih zamisli venčanih ideja koje su čista magija

Post Vjenčanja

Sve što treba da uradite 12 meseci pre venčanja

Post Vjenčanja

Najbolja najam pantalona za djeveruše

Post Vjenčanja

9 super bridesmaid pokloni koji čine da budu bridezilla

Post Vjenčanja

7 žena o tome kako su venčani menjali (ili nisu promenili) svoje odnose