Najbolji gradovi Amerike za vikende | RS.centerar.org

Najbolji gradovi Amerike za vikende

Najbolji gradovi Amerike za vikende

Trodnevna vikend je dragocena, dragocena stvar. To znači da imate čitav jedan dan daleko od svog stola (i vašeg šefa) da se koristi za najvećih zadovoljstava u životu, kao što spava u i pijanka gleda cudnije stvari. Ali iznad svega, to je savršen izgovor da se iz grada. Tako iskoristiti taj dodatni dan off i posetite neki od ovih sedam mesta koja su idealna za 72 sata bijeg a.

Prst jezera, Njujork

Majami, Florida

U potrazi za brzom Vest Coast bijeg? Imamo li pokriven. Karmel na Moru uspavani primorski grad samo dva sata južno od San Franciska. Peščanim plažama i rastureni litice su sve što volim kod Kaliforniji, a ima milion načina da iskoristiti za vidike, od planinarenje Point Lobos State Reserveto vozi 17-Mile stretchalong scenic Pebble Beach. Grad samog Karmela (naseljavaju kafićima, sitnim prodavnicama, ALPINE stilu vikendice i degustacija vina prostorija) oseća Artsi i slobodnog duha. Kao, ulica znakovi su retki i većina zgrada nema adrese.

load...

Santa Fe Novi Meksiko

Ova prohodan i očaravajući grad ima prijatno vreme i jedinstvenu Selo-Spanish arhitekturu. Započnite dan s Nev Mekican doručak od Huevos Rancheros u ostavi pred istraživanje šarene umetničke scene. Ne propustite Georgia O'Keeffe Museum, sajmovima umetnosti i galerije prikazuje sve od starine do Indijanaca tirkizno nakita. Dok si tamo, budite sigurni da udari jedan od mnogih banja oko grada, kao Ojo Caliente mineralnih izvora. Na kraju krajeva, ovo pustinjski grad je poznat po svojim lekovitim restorativnih tretmana.

Sijetl, Vašington

Traverse Grad, Srbija

Svake sezone je novi razlog da posetite ovu sliku-savršen grad u severnoj Michigan. Summertime je najpopularniji sezone, kada privlači publiku da uživa Traverse Citi je nevinost festivaland bask na plažama Sleeping Bear Dunes National Lakeshore. Zima je nizbrdo skijaška sezona. Tokom proleća, sela je pupi sa cvetovima trešnje. I jesen pogon zajedno Route 37 je jedan od najvažnijih scenskih poteza lišće u zemlji.

load...

Čarlston, Južna Karolina

Tri dana u Čarlstonu će biti maraton za stomak, ali opet, treba nekoliko dana da iskoriste ove hot spot za nisko-zemlje kuhinje. Pržene piletine u ljuska, škampi i griz od Homini Grilland lepljiva lepinja od VildFlour Pastriare tri apsolutni musts na svom kulinarskom liste obaveza. Ali i pored toga, možete da istražite moderan King Street (obložen butika i savremenim umetničkim galerijama), vidi šarene istorijske kuće koje čine Rainbov Rov ili čak da poludnevni plaža putovanje u najbližoj Kiavah Island, Bovens ostrvo ili Beaufort.

load...

Slične vesti


Post Putovanje

Kako najbolje Chicago turističke atrakcije bolje od turista

Post Putovanje

6 najslabijih U.S. Resortsa

Post Putovanje

Najbolji jezerski gradovi u Americi

Post Putovanje

Vaša lista mora da se radi u ojai

Post Putovanje

6 razloga da se izgubi u dolini smrti

Post Putovanje

6 bazena u Njujorku se hladi ovog leta

Post Putovanje

Vaš vodič za savršen 3-dnevni vikend u Parizu

Post Putovanje

5 najboljih puta iz Chicaga

Post Putovanje

28 stvari koje morate učiniti kada posetite Njujork

Post Putovanje

6 proizvoda koji će učiniti odmor odmor

Post Putovanje

Provedite noć u nemačkoj drenažnoj cevi

Post Putovanje

8 neverovatnih odmora koji vraćaju zajednici