9 zapanjujućih vazdušnih jastuka koje možete iznajmiti za svoje venčanje | RS.centerar.org

9 zapanjujućih vazdušnih jastuka koje možete iznajmiti za svoje venčanje

9 zapanjujućih vazdušnih jastuka koje možete iznajmiti za svoje venčanje

Uz troškove venue računovodstvo za neverovatnih 45 odsto prosečne ukupnog budžeta venčanja, ne biste voleli da vidite one lepe pare idu ka spektakularno lepog locale? Dobra vest: Ne treba da bude naslednica sa porodičnom imanju da bi izveo prelepu at-home venčanje. Umesto toga, razmislite iznajmljivanje jedan od Airbnb za iznenađujuće razumnu stopu. Ovde, devet smo potpuno sanjari o.

Idilično Toskanski Vila

Pose za grupne snimke u maslinjacima. Recitovati svoje zavete u kamenoj amfiteatru. Dine, tost i ples na Visteria-pokriven patio dok gledate decu vode bos kroz livadama divljeg. Fire do kasno-noćno picu u rernu kamenom. To je ono što znači kada kažu mesto ima sve.

load...

Od $ 1.473 noć; spava 16

A Hip Bruklin potkrovlje

Lako dostupni Njujorku metro i hvalisanje vazdušasta bela unutrašnjost prepuna Banjos na gotovs, ovo Bruklin potkrovlje je Hipster venčanje san. String masovno 1.000 plus kvadratnih metara vrt sa tvinkli svetla za svečane večere prijemnom nakon kaže "da" protiv zalazak sunca skiline pozadini.

Od $ 300 za noć; spava 4

Idi u potpunosti van mreže za iznajmljivanje Ova povećana ložu bukvalno u Venatchee Nacionalni šumom Manse je toliko duboko u prirodi da ne mogu ni da locira sa GPS-om. Ne boj se, jer jednom kada se tamo, ima mesta za ceo svatovi da se sruši. Držite svečanosti pod vedrim nebom u letnjem periodu, a lokalni laste, kolibri i crno-tailed jelen će se verovatno pridružiti Venčanje je gledalaca.

Od $ 1,050 noć; spava 40

Savladati engleski Seoska kuća

load...

Nema potrebe da se pojavi u bilo kom "vov faktor" u ovom neverovatnom imovine okružen poetske močvare i potoka. Od toplo elegantnih soba Velikom razmjera kamina Vrauajuui u neko drugo vreme na pobelennie katedrale plafona, ova Suffolk zemlja kući bi Jane Austen zajeca.

Od $ 1,055 noć; spava 15

Tajni vrt u LA

Prošlost kaskadno Bougainvillea i jedan entrivai Arbor belih ruža, gosti će doći na bogato i privatnog zelenoj oazi. Oh, a da li smo spomenuti bele rešetke pergola postavljeni u Pinterest-savršenom stilu? Da zasladim dogovor, to je pravo iz 101.

Od $ 900 za noć; spava 2

Ovaj Masačusets utočište ima romantične hodanje i lijepu cigla patio s vidom 20 Rolling Green hektara i reku iza njih (sasvim prizor za recitovanje te zavete). Nakon noći plesala pod nesmetan zvezdama, vind niz svečanosti imajući gosti povuku na somot salona kauča za neke kasnim noćnim grickalice i Libations.

Od $ 1000 noć; spava 8

Grčki ostrvo Oaza

Šta je ovo mesto ima da ponudi? Pokušajte panoramski pogled na kristalni Egejskog mora, skalistogo privatne plaže sa namotaja prljavštine put i uređen morska bazen i slama krova na otvorenom trpezariju patio. Što se tiče mesta vezati čvor, nema manjka specijalnih kutke i crannies da gledaju. (Iako smo sklon prozor samostalni kamena do mora.)

Od $ 573 za noć; spava 16

Posh San Dijego zdanje

Ovo definitivno visokoklassnie imanje besprekorno setove na otvorenom sa zatvorenim žive u pravom Cali stilu. I dok su high-end enterijeri su sigurni da se okrenu glave, to će biti teško da se odvojite od panoramskim pogledom snova na Tihom okeanu, lako dostupnih iz vlažnog bar-opremljen krovnoj konstrukciji, kao i brojne terase praktično je za dramatičan buket baciti.

Od $ 2,966 noć; spava 16

Rustičnom Vajoming Ranch

Rent 280-plus privatna hektara divljih, predivnoj zemlji u ovom Jelouston-šik i veoma udoban lovačke. Kada zaposednut Pakleni planinama, zelenim kanjona, divljih konja i vodopadima, vaši svadba će morati malo dalje ulepšavanja. Isto tako, samo da ponovim... Košta $ 300 za celu noć!

Od $ 295 za noć; spava 9

Pratite PureVov on Pinterest
load...

Slične vesti


Post Putovanje

Najbolje mesto za boravak duž severne Kalifornije

Post Putovanje

Najčistiji gradovi na svetu

Post Putovanje

8 novih hotela za zabavu koje će ih posetiti pre nego što svi saznaju o njima

Post Putovanje

10 kuća za odmor koji su daleko hladniji od hotela

Post Putovanje

7 laka U.S. Tripsa mora svako vino ljubitelja

Post Putovanje

5 načina da izbegnete da budete totalni kreten na odmoru

Post Putovanje

19 instagramova koji nas podsjećaju Santorini je sanjaj izvan vjerovanja

Post Putovanje

Najbolji direktni letovi iz Njujorka o kojima nikad niste znali

Post Putovanje

Najbolje plaže u Americi, rangirane

Post Putovanje

20 najnaprednijih spotova za odmor na pinterestu

Post Putovanje

Najbolji voćnjaci za obradu jabuka u Americi

Post Putovanje

9 groovi Los Angeles znamenitosti koje morate znati