5 Uske vinarije koje su iznenađujuće porodične prirode | RS.centerar.org

5 Uske vinarije koje su iznenađujuće porodične prirode

5 Uske vinarije koje su iznenađujuće porodične prirode

Budimo iskreni, ponekad nam je potreban odmor od porodični odmor. Ali ne možeš tek tako ostavim decu i udario vinograde za neki jedan-na-jedan put sa svojim omiljenim sorte... Zar ne? Naravno da ne. Ali ih canbring sa sobom. Od sok od grožđa degustacije u zoološki zoološkom vrtu, ima nešto za svakoga na ovim predivnim vinarija, uključujući tu čašu crvenog ste potpuno je potrebno.

Martha Clara Vinogradi

Martha Clara Vinogradi u Severnoj Fork, LI

Set vithin the Rolling Meadovs pobjednika farme, ova vinarija ima konja-i-fijakerom anda zoo vrtu. Aka, vaša deca će biti savršeno srećan označavanje zajedno. Čak i vaš krzneni prijatelj pozvan za pasa i vinove loze događaja. Ali, ako se desi da bude jedan od srećnika koji sleteli dadilju za dan, odlučuju da rezervišete privatnu degustaciju sobu.

load...

Frensis Ford Kopola Vinarija

Frensis Ford Kopola Vinarija u Geiserville, CA

Boćanje, Backgammon, šah, dame-vaša deca će imati dovoljne izbor da ih drže zauzet. Ali, glavni događaj je dve masivne bazena u centru prekrasnim vrtom. A kada se Marko Polo-ed od svi je, uzmi malo hlada u Frensisa Forda filma galeriji, pun vrckavim uspomena kao Oskara i Don Corleone stolu od The Godfather.

Vinski Cherokee

Castoro Podrumi u Templeton, CA

Dok uživate u organski napravio vino (ne propustite čuvene Zinfandels) i živu muziku, mali mogu pijuckati na grožđa sok, igramo kukuruza rupa ili se zauzeti sa bojanke. Ali kada je reč o 18-rupu disk golf na koji vetrova kroz slikovite vinograde, verovatno ćete želeti da kanališe svoje unutrašnje dete i igraju zajedno.

Finger Lakes Vine Countri
load...

Barrington Podrumi u Penn Ian, NI

Ne može biti više slatko od grožđa sok degustaciju u ovom vinogradu koji gleda Lake Keuka. Da, klinci mogu probati dve vrste grožđa soka: crveni spoj napravljen od Concord, DeChaunac i Vincent grožđa ili bele spoj Diamond i Delavare varietals. Najbolje od svega, to je besplatno. U međuvremenu, za $ 5 odrasli mogu izabrati pet uzoraka vina i odvesti kući za uspomenu čašu. Nije loše.

Zaca Meša

Zaca Meša Vinarija i vinogradi u Los Olivos, CA

Psst, vinograd je u atmosferi koja imitira idealno za gajenje Rhone varietals (Grenache, Carignan, Mourvedre i Cinsault), tako da ozbiljne Vinos: Isprobajte Sirah. I ne brinite: Ti manje entuzijasti oenophiles označavanje duž će biti zauzet sa giganta, u prirodnoj veličini šahovskoj tabli dok ukus. Kasnije, svi mogu da visi na travnjaku slušali živu muziku i jeli iz lokalnih kamiona hrane.

Pratite PureVov on Pinterest
load...

Slične vesti


Post Putovanje

6 jezera i plivanje rupe u blizini San Franciska

Post Putovanje

Najbolje odmaralište u Teksasu je u središtu nigde

Post Putovanje

9 putnika koje ćete videti na aerodromu

Post Putovanje

7 turističkih haških turista treba da znaju

Post Putovanje

6 putnih izleta za proleće

Post Putovanje

13 mesta za odmor koji su jednaki dijelovi plaže i kulture

Post Putovanje

5 tajnih restorana u Parizu, o kojima lokalno stanovništvo neće govoriti

Post Putovanje

Ove zemlje imaju najbolje vreme u celom svetu

Post Putovanje

7 najboljih skijališta za porodice

Post Putovanje

10 najboljih odmora za hranu

Post Putovanje

5 načina da izbegnete da budete totalni kreten na odmoru

Post Putovanje

6 skotskih odmora na visokim planinama, ako ne možete dobiti dovoljno vanzemaljca