5 posjeta Valentina u posljednjem trenutku možete i danas rezervirati | RS.centerar.org

5 posjeta Valentina u posljednjem trenutku možete i danas rezervirati

5 posjeta Valentina u posljednjem trenutku možete i danas rezervirati

Dan zaljubljenih je jedan od onih praznika koji puzi po tebi sneakili, i pre nego što vi to znate, nemate dar, ni večeru rezervu i nema šanse da radi ništa daljinski romantičnu za vaše srce. Srećom, zaokružen smo se pet last minute putovanja možete potpuno da još uvek knjigu sada za divno bekstvo naći 14..

Capecodphoto / Getti Images

Nantucket, Masačusets

Većina ljudi do not misle o poseti Nantucket u van sezone, ali to malo ostrvo blizu obale Massachusetts ostaje ridiciousli lepa iznad plaže sezone. Rent neobična sobu na Airbnb, uzmi kafu i peciva u Petticoat Rov Bakeriand provode dane hodao praznih plaža i uvijanje od strane vatre. Hit do ljubljeni Američki Seasonsfor a Date Night obrok.

load...

Voodkern / Getti Images

Paso Robles, Kalifornija

Rezervacije odmor u Napi ili Sonoma potrebno neko unapred planiranje, ali pod-i-radarski vino region Paso Robles, koji se nalazi severno od San Luis Obispo na Pacific Coast Highvai, je savršen za bijeg Spur-of-the-ovom trenutku. Sam grad je mali i prijateljski, puni slatkih kafića, degustacija sobama i restoranima koji služe California, domaće kuhinje. Rezervišite sobu u Summervood Innand zatim udario vinograde. Kao što je u Napa, kaberne sovinjon je najistaknutiji grožđe, ali ćete takođe naći veliki Zinfandels i Merlots u vinogradima kao Adelaidom, sve po prilično povoljnim cenama.

Purdue9394 / Getti Images

Ostrvo Amelija, Florida

Znači, niste saberete uskoro dovoljno za tropske Caribbean bijeg. Knjiga u sobu u Ritz Carltonon Amelia Island za jednako predivnim parče raja. Samo 13 milja dug, Amelija Island je dom za prah-beli pesak, mirnih plaža i grada Fernandina Beach kolonijalnog stila. Jahanje na obali, biciklizam duž tihim ulicama i jedrenje na Atlantiku su samo nekoliko aktivnosti u pokušaju kada ste bolesni od sunčanja.

load...

kanonski / Getti Images

Aspen, Kolorado

U Catskills su dom udobnim planinskim gradovima sa dosta rustičnog šarma. Ostanite u novootvorenom SCRIBNER je Lodgein Hunter, gde Alpsko-stil kabine daju put do modernog, šik vibracija. Ako ste se za pola dana putovanja, Artsi grad Voodstock je vredno, a, gde ćete naći antikvarnica, nezavisne knjižare, fotografija eksponate i galerije. I nema poseta na Catskills je potpun bez obroka na Phoenicia Diner, voljenog osnivanje farme do trpeze sa Brooklin-hipster osećaju i da-umre-za Bloodi Maris.

Pratite PureVov on Pinterest
load...

Slične vesti


Post Putovanje

8 najlepših gradova u Americi

Post Putovanje

5 najboljih (i najjeftinijih) mesta za putovanje u maršu

Post Putovanje

7 razloga zašto je potrebno da istražite tvrđavu Lauderdale u ovom trenutku

Post Putovanje

5 hotela na otvorenom gde možete zaspati pod zvezdama

Post Putovanje

Najlepše stvari u Londonu u hristmastimeu

Post Putovanje

7 najboljih sveobuhvatnih porodičnih odmora

Post Putovanje

7 najlepših ulica u Americi

Post Putovanje

Kako najbolje Chicago turističke atrakcije bolje od turista

Post Putovanje

Najveće neverovatne plaže na svetu

Post Putovanje

7 najhrabrijih mesta u SAD-u. Želimo da posetimo

Post Putovanje

Iesss, ovi zakupovi radnog dana u poslednjem trenutku su i dalje na raspolaganju

Post Putovanje

8 povišenih letovališta savršeno za proslavu Božića