Najlepše kancelarije u gradu Njujorku | RS.centerar.org

Najlepše kancelarije u gradu Njujorku

Najlepše kancelarije u gradu Njujorku

Za naše nove Nomad iskopavanja, stvarno moramo u pozadinu. Ova lažna-pločice za štampanje osećao kao elegantnom način da pozdravi goste. Onda smo dodali komforne sedenja i stambenih nalik akcente da se osećaju kao kod kuće. (CB2vas osnovi naše jednom mjestu za nameštaj i dekor.)

Sve slike: Kler Esparros

PureVov sala

Zdravo, mi volimo pattern mešanje. Delikatna grančica-motiv tapeta dao našem sastanku razmaka lep bazu teksturu, koju smo obložene lepim Baller paunovom štampanih i jugozapadnoj tepih.

load...

PureVov Kafeterija

Za naše ishrane oblasti, stalno smo stvari svetle i čiste sa naglašenim zid na engleskom-pejzaža, neutralni stolice (osim za strašan pops bakra) i moto print smo imali od prvog dana.

Čovek Repeller sala

Sada na drugim kancelarijama Homepolish je radila svoju magiju na. Ovo je baza Fashion Blogger Leandra Medine je Zapad Selo. Dizajnerski tim uključeni izbacuje bakra ovde, takođe, i Shelli Linch-Sparks (Homepolish glava komercijalnog dizajna) savetuje koristeći metalne ukrase kao način da se vaš prostor sofisticiran ivicu.

LearnVest Lounge

Finansijsko-planiranje start up opredelio za meke neutralnih (i da ubice drvo pregradom) ne samo da ulepšava svoj Union Skuare prostor, ali i da izgleda veći, Linch-Varnice nam je.

Keep radne stanice

Najnovije vesti: stolovi ne moraju da budu potpuno beo (ili izgledaju kao da su došli iz Staples kataloga). Oni mogu biti masivne farme stolovi, kao u sedištu Midtovn East of the Keep aplikacija za kupovinu. Linch-Varnice kaže da je to odlična opcija za stalno rastućeg tima. Da, i to je jednostavno šik.

load...

SeatGeek Prijem Površina

Da se ​​napravi RAD prvi utisak, ova ulaznica tržište izgradio živi mahovine zid u svom Gramerci prostoru. Linch-Varnice kaže da je kamuflira ormaru krije u leđa.

Pozlata Lounge

Sastanci. Konferencijske pozive. Završni da Ekcel list koji proganja svoje snove. Massive valjanje stolice daju Flash dosta opcija, kaže Linch-Sparks, za kancelarije Gramerci.

Ve Are socijalne Lounge

Manje prenosivi ali samo kao zabavu, ovo SOHO socijalno-medijska agencija je inače uski hodnik u mestu gde zaposleni mogu da odu iz svojih stolova. "Ljuljaške i telefonske govornice su nova crna", Linch-Varnice Kuips. Ne možemo reći da se ne slažem.

Dvanaest sala

Ovde u PureVov štabu smo naišli našem fer udeo u hladnim NIC usluga. Portira da pokupiti auto bilo gde. Pas šetači sa GPS. Human bankomata.

Ali to je jedna stvar da otkriju i podele vest sa svim svojim prijateljima. To je još jedan i ti mnogo volim ideju stvari - znaš - koristiti u stvarnom životu.

Dakle, kada je došlo vreme da se unaprijede i kreću kancelarije, isprano smo internet za dizajn inspiracije i otkrio da Njujork je prepuna odlični radni prostor (koji pripada svima od modnih blogera do finansijskih planera). Ispostavilo se da je većina naših nalaza su dizajnirani od strane Homepolish. Morali smo da se u akciju i zaposliti ih (kao i uvek šik CB2) za sebe.

load...

Slične vesti


Post Napredne tehnologije

11 pravila za kupovinu automobila sa nultim žaljenjem

Post Napredne tehnologije

A do Z outsourcinga: 26 aplikacija koje će vam promeniti život

Post Napredne tehnologije

7 aplikacija svaki introvert treba da preuzme asap

Post Napredne tehnologije

9 podcasta koje treba slušati na vašem putovanju

Post Napredne tehnologije

Kako napraviti savršenu sliku vašeg kućnog ljubimca

Post Napredne tehnologije

7 stvari koje trenutno treba da izbrišete sa svog telefona

Post Napredne tehnologije

Režim aviona samo vam je pomogao da dobijete najbolji noćni san u vašem životu

Post Napredne tehnologije

Svaki zadnji bajt

Post Napredne tehnologije

7 jednostavnih načina za dobijanje više instagrama voli

Post Napredne tehnologije

15 stvari koje treba prestati objavljivati na instagramu

Post Napredne tehnologije

8 kišnih čizama koje ćete u stvari želeti nositi

Post Napredne tehnologije

Najbolje aplikacije za uređivanje fotografija koje biste trebali imati na telefonu