Da li ove aplikacije mogu sprečiti da se sledeći novac bori? | RS.centerar.org

Da li ove aplikacije mogu sprečiti da se sledeći novac bori?

Da li ove aplikacije mogu sprečiti da se sledeći novac bori?

Govoreći otvoreno i iskreno sa svojim bračnim drugom oko novca može osetiti dosta kao odlazak kod zubara sa zubobolje; znate da će biti bolno, ali definitivno ne može izbeći. Jedna studija je čak našao učestalost finansijskih sukoba par mogao pouzdano predvideti mogućnost dobijanja Big D.

Ali srećom, rešenje za sve ove drame dolara u vezi je čelo-slappingli jednostavna: "Ljudi koji proučavaju brak," piše parove savetnika u The Nev Iork Times, "govoriti o potrebi za" mi priču, "saradnja između partnera o vrednostima i ciljevima. "

load...

Unesite novu vrstu aplikacija koje imaju za cilj da Vama i Vašoj Dakle, na istoj strani finansijski dobiti, a pomoći da rade zajedno u pravcu zajedničkih ciljeva. (Zbogom, hipoteka. Dobro, Bora.) Na kraju krajeva, timski rad čini snova rad.

Uplesti

Ovaj besplatan (ljubaznošću lične finansijske kompanije John Hancock) omogućava parovima da spase zajedno ciljeva i suštinski (položiti duga kreditne kartice) i ekstra (Pariz put). Vi birate cilj, investicioni portfolio i ponavlja iznos depozita; aplikacija prati vaš zajednički napredak sa zadovoljavajućim vizuelnim efektima. Plus, nudi motivisanje uputstva kao što su "mogao bi da postoje dva meseca pre povećanjem svoj depozit do $ 124 mesečno", sa opcijama da kliknete "Hajde da to bude" ili "Ne, hvala." Vaš potez, momci.

Get the App

honeidue

Honeidue

Izabran kao jedan od Forbes "Najbolji aplikacija ove godine," ovaj (takođe besplatno) nudi radikalno transparentnosti tako što dozvoljava korisnicima da vide šta svaki partner provodi u realnom vremenu, i da bi mogao komentarisati-sa emodžija-u svake kupovine, po želji ( privatnost je takođe moguće i prilagodljiv). Prema rečima programera, što omogućava parovima da "uključe u smislen dijalog o svojim ciljevima i navikama." U našim rečima, omogućava naši muževi da sarkastično pitanje našu potrošnju na organsku proizvodnju i grande ledeni Lattes. Zdravo, odgovornost! On takođe nudi zakon-plate podsetnika, u kome su pingove aplikacije oboje da plati račun za kablovsku, tako da niko ne treba da Nag tokom večere.

load...

Get the App

Honeifi

Iako zvuče i funkcionišu na sličan način, Honeifi je zapravo potpuno drugačija aplikacija od Honeidue. (Znamo. Ostanite uz nas.) Ono što Honeifi izdvaja? Kada sinhronizujete sve banke i kreditne kartice računa u aplikaciju, ona automatski predlaže budžet domaćinstva, u organizaciji kategoriji (zapisa, namirnice, zabave, itd.) - nešto što smo uspeli da izbegnemo stvaranje za, oh, deceniju brak. I, za svako u strahu finansijske preterano, ovde imate mogućnost da zadrži sve račune-ili čak pojedinačne transakcije-privatno, jednostavnim dodirom ikone pored stavke. Da bi se podstakla uštedu, naglašava se ponavljaju računa ( "Kada ste poslednji put gledali smo Hulu?" Možete poruku vaš partner), tako da možete da odstranimo sve nebitne optužbe. I, jer pokazuje kako svaki pojedinac račun banke i kreditna kartica na jednom ekranu, možete zaista dobiti pregled vaše zajedničke finansijske situacije na prvi pogled. Jasnoća i komunikacija FTV.

Get the App

load...

Slične vesti


Post Napredne tehnologije

Šta se može dogoditi ako odustanete od društvenih medija

Post Napredne tehnologije

7 aplikacija koje vaš telefon verovatno nedostaje

Post Napredne tehnologije

5 novih aplikacija koje će vam pomoći u karijeri

Post Napredne tehnologije

Šta vam omiljeni emoji govore o vama

Post Napredne tehnologije

Slika savršena

Post Napredne tehnologije

5 najvećih instagram trendova u leto

Post Napredne tehnologije

5 životnih problema koje ste imali. Nisu znali da će vaš iPhone rešiti

Post Napredne tehnologije

7 čudesnih aplikacija koje svakoj Dallas devojci treba na njenom telefonu

Post Napredne tehnologije

Najbolje aplikacije za uređivanje fotografija koje biste trebali imati na telefonu

Post Napredne tehnologije

13 najkvalitetnijih Perksa iz ureda u Njujorku

Post Napredne tehnologije

6 najboljih sajtova za tehničke poklone

Post Napredne tehnologije

7 načina da pretvorite svoje fotografije u jednodušne poklone