5 najboljih žena u tehnici | RS.centerar.org

5 najboljih žena u tehnici

5 najboljih žena u tehnici

Od osnivanja Eventbritein 2006 (sada najveća platforma na svetu za ulaznice i upravljanje događajima), bivši MTV izvršni Julija Harc je ostvario više od $ 3 billionin prodaje širom sveta. Naravno, možete kupiti karte za Beionce, ali tajni sos Eventbrite je to što nudi teško doći po pristup start-up partije i tehnologije konferencije. Takođe, ne boli da Harc joj daje zaposlenima besplatnu hranu i fitnes stipendije, a domaćini nedeljno okupljanje gde mogu postavljati joj ništa.

Follov on Tvitter: @juliahartz

The DNA Duo

Linda Avei i Anne Vojsicki osnovao 23andMeto pomoć cilj, i sprečavaju, bolesti gledajući vašu DNK kroz testiranje pljuvačke i izolovanje bolesti možete biti skloni. (Takođe ću ti reći ako imate poznatih predaka, tako da može biti stvarna dokaz da Joan of Arc je vaš duh životinja.) Nedavno, kompanija je pokrenula istraživački program $ 10 miliona dolara za kupce bori Parkinsonove i već otkrili osam novih mutant geni povezani sa bolešću.

load...

Follov on Tvitter: @lindaavei, @ annevoj23

U Polifono-Sci Igrači

Da li ste znali da je Kongres uveo gotovo 7.000 novih računa u 2013. Godini samo? Da, nismo ni mi. Rachna Choundhri i Marci Haris cofounded Popvokto doneti malo poznate kongresne odluke u većem vesti platformu. Ideja je da samo zato što niste pročitali o tome ne znači da neće uticati. Nestranačka platforma Popvok pruža pogled na 360 stepeni svakog zakona i ima alat genijalan za sabiranjem pisma od sastojaka. Želim da napišem žalbu? Samo kliknite.

Follov on Tvitter: @rachnacDC, @marcidale

The Ride Renegades

Sa žene penje na lestvici moći u Silikonskoj dolini u mnogo sporije nego muškarci, što je prilično impresivno da je polovina direktorima Lift su žene (vaš potez, O). Direktor marketinga Kira Vampler pomaže regrutovanje vozača sa većim bonusima i još privilegije. VP proizvoda Tali Rapaport na strategiji kako da komutira brzo i povoljno. Ali to nije sve o dame: Lift generalni zastupnik Kristin Sverchek postavio temelje za tri nedelje plaćenog roditeljskog odsustva za nove tate.

load...

Follov on Tvitter: @kirasv

Tajnim oružjem

Kroz investiciona kompanija Kauboj Ventures (koji je cofounded), Ejlin Leehas pomogla okrenuti malim start-up kao jedan Kings Lane, Rent piste i dolar Shave ​​klub u velikim preduzećima. Procitao si genijalan uvid o tome kako da pokrenete sopstveni biznis ovde (ona zna ponešto).

Nedavno, Nevsveekbroke Internetvhen je objavio priču o ozbiljnom problemu rodno-diverziteta u Silikonskoj dolini.

U članku je istakao da su žene-run start-up i dalje uzimajući finansiran drastično nižim stopama od svojih muških-run kolegama, premalo nas je u poduhvat-kapitala partnerstva, a Silikonska dolina još uvek pati od "bro kompleksa." Nije dobro.

load...

Slične vesti


Post Napredne tehnologije

6 najboljih sajtova za tehničke poklone

Post Napredne tehnologije

9 ljudi koji te voze na autoputu

Post Napredne tehnologije

8 Prekrasni saradnički prostori oko SF-a

Post Napredne tehnologije

Kako da prestanete da prekidate telefon

Post Napredne tehnologije

8 trendova koji će biti veliki ovaj marš

Post Napredne tehnologije

5 najvećih instagram trendova u leto

Post Napredne tehnologije

7 aplikacija koje vaš telefon verovatno nedostaje

Post Napredne tehnologije

Kako da isključim sve te dosadne ispravke za iOS 10

Post Napredne tehnologije

6 stvari koje će se uvek vratiti

Post Napredne tehnologije

17 instagrama koje ne želimo videti 2018

Post Napredne tehnologije

6 aplikacija koje olakšavaju pravljenje vijesti

Post Napredne tehnologije

5 novih aplikacija koje će vam pomoći u karijeri