To će biti najtraženiji poslodavci 2030. godine, prema istraživačima | RS.centerar.org

To će biti najtraženiji poslodavci 2030. godine, prema istraživačima

To će biti najtraženiji poslodavci 2030. godine, prema istraživačima

Pitamo se mnoge stvari o budućnosti: Ko će biti predsednik u 2021. Godini? Kada ćemo voziti u prvom letećeg automobila? Kada će naša crvena kosa prekidač od čupanja situacije do situacije colorist? Pa, istraživači su izgleda u stanju da predvidi odgovor na bar jedan od naših Nagging pitanja: Šta će održiva opcija za rad izgleda kao deceniju ili dve niz put? Evo, vrhunac u kristalnu kuglu karijere.

TeacherAccording na LinkedIn je Carolin Fairchild, koji je analizirao Studija McKinsei Global Institute, od 2030. Godine, "rade poslove koji zahtevaju ljudske interakcije (nastavnici) će postati sve traženiji, dok... Posao koji zahteva obradu podataka (računovođa) će pasti od strane nezamisliv. "To je zato što će automatizacija zameniti mnogo posla koji analitičari ljudskih podataka i finansijskih reportere. Da, SRR, botova dolaze po vas.

load...

Menadžer "Soft Skills" kao efikasno upravljanje timovima kolega će postati poželjno da se poslodavcima, piše Fairchild naročito kada se poveže sa naprednim stepeni. Dakle, sledeći put kada ispoliraš rezime, budite sigurni da istakne primere vašeg rukovodstva i svakako KickAss MBA.

Caregiver za ElderliThanks na starenje babi boomers, dom zdravstvo posao, dobro, cveta. "Do 2030.," piše NSC, "neće biti najmanje 300 miliona više ljudi starijih od 65 godina na globalnom nivou. Samo u SAD, if.more radnici ne idu u zbrinjavanja, doći će do nestašice od najmanje 350.000 plaća zdravstvenih usluga do 2040. Godine "

IT-ConsultantUh, ta stvar mi je upravo rekao o robota koji dolaze za svoj posao? Hajde da revidira: Potrošnja na tehnologije ide samo gore, koja "može stvoriti od 20 do 50 miliona novih radnih mesta u obe u kući i spoljni saradnici IT konsaltinga." Dakle, možda ćete želeti da provedemo neko vreme zastoja KODING Sa Klossi.

EnvironmentalistScientists koji su razvili postrojenja koje mogu da pomognu borbu protiv klimatskih promena sisanjem CO2 iz atmosfere što su osvojili 3 miliona dolara nagradu na "Oskara nauke" pod pokroviteljstvom Mark Zuckerberg Facebooka i Google Sergej Brin (između ostalih). Ali oni nisu jedini zeleno orijentisanih radnika u redu za isplate. Prema Fairchild, "investicije u obnovljive izvore energije za borbu protiv klimatskih promena može da dovede do 20 miliona novih radnih mesta."

load...

Slične vesti


Post Novac

Pokrenite sopstveni posao

Post Novac

7 načina da se ne zajebavate na grupnoj večeri

Post Novac

6 kreativnih načina za uštedu novca u februaru

Post Novac

12 ne mogu propustiti ciber ponedjeljak poslove

Post Novac

Kako raditi od kuće bez gubitka uma (ili vašeg posla)

Post Novac

7 stvari koje se uvek prodaju u aprilu

Post Novac

Vhoop! Ikea je upravo povećala minimalnu platu

Post Novac

10 najjeftinijih gradova u Americi

Post Novac

Žene fudbaleri dobijaju 40 puta manje od muškaraca

Post Novac

5 jednostavnih načina da se vrate tokom praznika

Post Novac

Top 6 novca naglašava (i kako da se zaustavi od njih)

Post Novac

Evo koliko će svima u životu učiniti ovu prazničnu sezonu