Pacijenti, sobe za meditaciju i besplatan doručak: Najbolji (i najgori) od 7 radna mesta u Los Angelesu | RS.centerar.org

Pacijenti, sobe za meditaciju i besplatan doručak: Najbolji (i najgori) od 7 radna mesta u Los Angelesu

Pacijenti, sobe za meditaciju i besplatan doručak: Najbolji (i najgori) od 7 radna mesta u Los Angelesu

Sada kada je digitalna tehnologija nas je oslobodio od okova fiksnim i desktop računara, mi smo razmaženi za izbor među ko-radnih prostora. Neke stvari su dati: munja-brz Vi-Fi privatni sastanak prostor koji se koristi za nadoknadu i neka vrsta štampača / skenera situaciji. Međutim, mnogi nude ekstra sledeće nivou kao što su proizvodne studija, meditacija soba i čak kreveta da spava noć. Evo, sedam od naših omiljenih.

Prostori

Posetili smo prostori Fairfak kampus; druge lokacije su u Culver Citi, red DTLA i Santa Monica. Vibe je super-sunčan, plav drvo, uspešni čvorište aktivnosti sa oko 250 radnih prostora.

load...

Prednosti: dog-friendli, fleksibilni radni prostor (sto, divan, table) mesečna raspoloživa od $ 330, otvorenom u hladu patio s sedenje, preko puta Radio Farmers Market opcija ručak, drema soba

Protiv: samo dve telefonske govornice za privatne pozive, $ 25 dnevno parkiranje

145 S Fairfak Ave.; 844-677-2237 ili spacesvorks.com

VeVork Plaja KSP

Želim da bude start-up techpreneur ili samo izgledaju kao jedan? To je duh ovog mesta, u blizini kancelarije Google, IouTube i Facebook. Postoje dodatni VeVorks u 14 drugih Los Angeles oblasti lokacijama od Pasadena do Long Beach.

Prednosti: pas-prijateljski, clear radna površina, prohodan za Vhole Foods, dosta telefonskih govornica

Protiv: a Shuffleboard stol za duhovit kolegijalno rivalstva (privilegija ili odvraćanje, u zavisnosti od vašeg stava), $ 20 dnevno ili $ 165 mesečno parkiranje

12655 V Džeferson bul.; 855-593-9675or vevork.com

Neuehouse

Neuehouse

Najviše Glam prostor zajedno rade u gradu, ovo sedam priča objekat nalazi u bivšoj štaba CBS u Holivudu. Mi se osećate glavne VIP vibracije nakon istraživanje elegantne Art Moderne enterijere, a proverava se ugled na licu mesta događaja u rasponu od gostujućih govornika kao što su Margaret Atvood na kanabisa poboljšane zvučne kupatilu u bivšoj Volim Lucisound fazi.

load...

Prednosti: na licu mesta restoran koji donosi ručak na stolu, dva otvorena palube, za emitovanje studio $ 7 parking sa validaciju, mesec-mesec članstva, besplatan pristup Nev Iork lokacija

Protiv: To je prici-postoje različite opcije članstvo, uključujući i rezervnog plana (5 radnih dana, plus noći i pristup vikend) za $ 400, ili drugi plan sa neograničen pristup komunalnim sprat sa početkom u $ 650.

6121 Sunset Blvd..; 323-337-1420 ili neuehouse.com

Paper Dolls

Paper Dolls

Posetili smo kancelariju, koja ima udoban, prijateljska atmosfera, na drugom spratu vertikalne šoping centar u Zapadnoj LA bolje nego borbi za prostor i Vi-Fi u obližnjoj Coffee Bean.

Pros: žene samo, Valet Parking, dnevne cene drop-in ($ 30)

Protiv: Vest Side saobraćaja, omanji prostor, aplikacija članstvo potrebno, samo jedna lokacija

11677 San-Visente bul Ste. 208; 310-873-3329 ili paperdolls.com

Village radni prostori

Village radni prostori

Na ovom prijateljskom brenda ko-rad sa lokacija u Zapadnoj Los Anđelesu i Santa Monica, videćete maka dekor, Hipster kompanije iznajmljivanje prostorija i besplatan nedeljni doručak za podsticanje mešanje među radnicima.

Prednosti: pet minuta hoda do Ekpo Bundi Station Line-a, sa zapadne strane lokacija ima audio studio (da uradi svoj podcast), dovoljno slobodno mesto za parkiranje, besplatnu kafu i pivo na slavinu, 24/7 pristup

Protiv: Javno-area akustika mogu dobiti glasno bez slušalice da istjeraju glasove.

Zapad Los Anđeles, 11845 V olimpijski Bulevar Ste. 1100V; 424-625-9300 ili villagevorkspaces.com

Druga faza

Ovaj samostalni Culver goroda prostor je novembra 2017. Novajlija u Los Anđelesu ko-radne ekosistemu.

Prednosti: dog-friendli, "hot stolovi" u komunalnoj radnog prostora košta $ 325 mesečno, tuševi sa ormara, 24-7 pristupa, Green Screen Video studio

Protiv: Parking kreće od $ 125 do $ 175 mesečno.

5877 RODEO RD.; 424-603-7936 ili phasetvospace.com

PodShare / Belgrade

Podshare

Koncept je "ko-dnevni": Možete raditi u bilo kojoj od četiri lokacije širom grada (Venecija, DTLA, Los Feliz, Holivud) za $ 15 po danu i-za dodatnu platu oko $ 50-get krevet na sprat i ormarić sa provesti noć.

Pros A Jednokratna naknada dobija pristup do četiri lokacije širom grada, a ležaj imaju LED Nightlights i ravnim ekranom sa Roku i ličnim objekata.

Protiv: Atmosfera Los Feliz lokacija koje smo posetili iskošenja više hostel nego high-end radnog prostora, i ne postoje duge tabele kao u drugim radnim prostorima. Ali držimo ovaj koncept u našem zadnjem džepu da podelim sa 20-somethings koji su željni da vide Los Angeles jeftino.

534 fontana St.; 213-973-7741 ili podshare.co

load...

Slične vesti


Post Novac

7 dobrotvornih organizacija koje će dati ove godine

Post Novac

24 vrste šefova

Post Novac

10 nevjerovatnih Odd poslova koja zapravo postoje

Post Novac

Cela hrana, trgovac Joes, Aldi: Evo svih kupovina koje trebate znati

Post Novac

6 savršenih poslova za ljude koji vole da putuju

Post Novac

9 divno uspješnih ljudi koji nikad nisu završili fakultet

Post Novac

Splurge ili scrimp: Kuhinjski alati

Post Novac

Kako žena iz Čikaga koja pravi 47 k EUR stvarno živi

Post Novac

6 načina da procenite kupovinu kada ste ostavili sve kupone kod kuće

Post Novac

9 načina da uštedite novac na računu za električnu energiju

Post Novac

7 načina da se ne zajebavate na grupnoj večeri

Post Novac

6 stvari koje se uvek prodaju u maju