Da li je stvarno pametno povezati finansije sa svojim partnerom? | RS.centerar.org

Da li je stvarno pametno povezati finansije sa svojim partnerom?

Da li je stvarno pametno povezati finansije sa svojim partnerom?

Vi se smenjuju punjenje frižidera i udružio snage da preuredi dnevnu sobu. Ali kada je reč o vašim finansijama, stojite sami ili United? Ovde su prednosti i mane kombinovanja bankovne račune.

Slučaj za udružuje

Dobićete da vidite svoje finansijske pejzaž u full.Combining bankovnim računima daje jasniji prikaz vašeg ukupnog prihoda i ukupne štednje - naročito korisno ako sprema da napravi veliku kupovinu, kaže novi auto ili kuću. Bonus: Možda razmisle pre nego što splurging na štiklama ne možete hodati u.

load...

Bićeš jednostavne matematičke bolje investments.It je: Što više možete investirati, što više možete diverzifikaciju, veća je verovatnoća da ćete zaraditi veći povrat ulaganja.

Nivo li to igranje field.One studishoved da ljudi koji su se finansijske snage su veće šanse da vide svoje partnere kao saradnika u vezi. Šta više, novac neće biti nešto da se koristi kao emocionalnu uticaja. Oboje ste dobili jednak glasa u svim odlukama, jer sva sredstva pripadaju svima.

Slučaj za Going Solo

Upravo ste se preselili u zajedno. Nema potrebe da se skok pištolj. Umesto toga, uzeti mig ovo Norveški studiand krenuti sa "kohabitacije novcem", sistem koji čuva svoje dolare odvojeno, ali ohrabruje vas da razmenjuju robu u vezi tržišno slično. (Vi zalihe frižider, on plaća komunalije.)

Ti si deo "moderne porodice." Možda vi (ili vaš partner) ima dete iz prethodne veze, ili možda ste domar za člana porodice. U tom slučaju, odvojenih računa može da se brine o tim odgovornosti bez dodavanja budžetiranja složenost.

load...

Vi ste guilt.More od 30 odsto onih koji kombinuju finansije su podlo o novcu, prema nedavnoj anketi. Ako se nađete što reći malo belog laž o tom malu crnu haljinu, možda je to znak da ne bi trebalo da se stavlja u toj poziciji da počne sa. Držite ga odvoji i zadrži krivicu na odstojanju.

Presuda

Imaju svoju jare i previše. Dobre vesti! Pitanje ne mora da bude crno-beli. Idi sred puta postavljanjem zajednički račun za svoje glavne troškove i zadržati deo svoje štednje sve za sebe. Jer devojka ponekad treba da kupi pete ona ne može da hoda u, prokletstvo.

Slične vesti


Post Novac

Najmanji domovi za prodaju u Dalasu za manje od 500.000 evra

Post Novac

6 najboljih radnih mesta za rad od kuće

Post Novac

Kako podići netaknutu decu

Post Novac

Kako posjetiti Pariz bez potrošnje milion dolara

Post Novac

8 načina da se uštedite na vašem sledećem odmoru

Post Novac

11 kompanija Perks koja je u stvari vratila novac u vaš džep

Post Novac

Kako baciti večeru za večeru za 100 EUR

Post Novac

7 stvari koje se uvek prodaju u septembru

Post Novac

7 stvari koje se uvek prodaju u julu

Post Novac

5 tajni žena koje vole svoj posao

Post Novac

9 načina da štedite još više novca na Amazon

Post Novac

Konačno smo kombinovali naše bankovne račune i evo šta je učinio za naš brak