7 načina da povećate svoju karijeru bez izgovaranja umrežavanja riječi | RS.centerar.org

7 načina da povećate svoju karijeru bez izgovaranja umrežavanja riječi

7 načina da povećate svoju karijeru bez izgovaranja umrežavanja riječi

Kako da napreduju u poslu bez stvarno trudim? Strateški o tome kako ulažete svoje dragoceno vreme i energiju. Preskočite događaje koji izgledaju kao previše velikim teretom i gravitiraju umesto da rade vezane za poslove koje izgledaju kao da ću se zabaviti, naučiti nešto ili barem spali nekoliko kalorija. Pogledajte iznenađujuće načine moderni karijerista se premeštaju umrežavanje koktel sat za inventivnim nove aktivnosti.

NeueHouse / Belgrade

Pridružite se prostor za zajednički rad

Osećaju izolovano kao freelancer ili povoju preduzetnik? Pridružite se prostor za zajednički rad, kao što su VeVork, krst Campusor NeueHouseand ispunjavaju pisaca, advokata, računovođa, start-up, dizajnerima, programerima i još mnogo toga bez stvarno trudim, zvani preko ćaskanje pored zajedničkog Kombucha slavine.

load...

Član neka banda

Nemojte zvati iz Los Anđelesa klub ovo umrežavanje grupa. KSKS Projectis mnogo manje ozbiljan i više inspirativna od toga, zahvaljujući svojoj prijateljske dinamo osnivača Mišel Edgar, talenat agenta 30-nešto i filantrop koji je svoje neformalne mesečne Meet-up prijatelja u način da se podstakne ženski poslovni uspeh. Prošli događaji su uključeni i SoulCicle klasu zatim panel diskusiji (sa Smoothies!) Od žena vellness preduzetnika, i dolazi posle je zabavni ekec prajmer predvodio legendarni producent Suzanne de passe. (Godišnja članarina je $ 300.)

Tventi20

Pratite svoj digitalni Guru

Internet je pun dobrih saveta. Vi samo treba da izaberete. Kao jak-love stilu ohrabrenja? Gledaju IouTube video snimke Gari Vainerchuk (napomena: njegova kompanija, VainerKs, poseduje PureVov). Želite da saznate tajne žene preduzetnice? Pratite anđeo investitora Ali Brovnon Tvitter. Žele da se goste na Eie Candi služio sa strane kako-da-buke? Pratite Real domaćica i Skinnigirl osnivač bethenni Frankelon Instagram.

load...

Check Out je Online Mentor ili Career Coach

Proširiti svoju veštinu Set

Mislite možda ćete želeti da se za 180 stepeni red, karijera smislu? Ili možda jednostavno želite da prestanete da folira i zaista razumeti žargon svojim kolegama. Obe su moguće putem online nastavu na UCLA Ektension, gde Vrhunski akademici uči iz realnog sveta veštine u više od 200 sertifikata programa, uključujući i rastućih oblasti kao što su marketing, nauke podataka, održivost i preduzetništva. Samo želim da naučim određenu veštinu? Proverite širok spektar kako da kurseva na Linda.

Tventi20

Update Iour Resume

Nekoliko tueaks (uglavnom kozmetičke) na vaš Jedna strana može biti ozbiljna igra šaržer. Od dodavanja link na svom profilu LinkedIn da bojom ključne reči, evo kako da postanu hirablein deset minuta ili manje.

Nađi nekog drugog novi posao

Osećaju nemotivisano da svoju karijeru na sledeći nivo? Odstupi od tog iscrpljuje anksioznosti i traže posao za nekog drugog. Ko zna? Povezivanje svoj cimer sa ćerkom stomatologa može dovesti do novih mogućnosti za vas na način zaista nikada ne misli. I naravno, zvuči dosta kao umrežavanje. Ali to je mnogo lakše ako uzmete određeni cilj u vidu iz igre.

load...

Slične vesti


Post Novac

6 stvari koje se uvek prodaju u avgustu

Post Novac

8 načina da se uštedite na vašem sledećem odmoru

Post Novac

8 najvećih radnih trendova za 2018

Post Novac

Konačno smo kombinovali naše bankovne račune i evo šta je učinio za naš brak

Post Novac

Život je dobar kada nemate kreditne kartice

Post Novac

10 tajni ljudi koji imaju budžet

Post Novac

18 stvari koje nikada ne bi trebalo da kažete na radnom mestu

Post Novac

20 načina da sačuvamo 20 EUR ovog meseca

Post Novac

4 najbolje kreditne kartice za ljude koji ozbiljno vole bodove po kreditnim karticama

Post Novac

Kako podići netaknutu decu

Post Novac

6 kreativnih načina za uštedu novca u maršu

Post Novac

24 vrste šefova