Ove 5 cvećara u prodavnici će trajati najduže | RS.centerar.org

Ove 5 cvećara u prodavnici će trajati najduže

Ove 5 cvećara u prodavnici će trajati najduže

Od najboljeg ugla na trim stemsto optimalne vode temperaturefor perkiness, uradili smo naše istraživanje, kada je u pitanju vođenje rezano cveće u životu. Ali ostaje pitanje: Koji cveta ti zapravo daje najbolju za svoj novac? Sledeći put kada se tretirati na buket na kasi, mi visoko predlažemo uhvatio jednu od ovih pet lepih i otpornih sorti-svi koji imaju impresivan vase život dve do četiri nedelje.

Almaje / Getti Images

Alstroemeria: Tvo Veeks

Verovatno ste videli ovi momci za iears.and sada znate njihovo ime. The speckled, truba u obliku cveta će trajati do 14 dana, kada se daje svež, dnevno vode (to su velike pijanice, tako da ne štede). Reč mudrima: The zeleno lišće na ALSTROEMERIA stabljike će se žuto i dobro je volja pred cveća sami završe cvetanja. Dakle, jednostavno izvadi van The Brovning ostavlja onako kako se pojavljuju, i dalje uživate u šarene cveća danima, čak i nedeljama, posle.

load...

jkfzsi / Geti

Cut Ljiljani: Dve nedelje

Kada kupio sveže, mirisne ljiljani često se nedelju dana pred uskim pupoljcima i otvoren. Takođe nije neobično za jedan pupoljak da pucaju, ali drugi na istom stablu da se dodatnih pet do deset dana da pokaže svoje boje. Rezultat? Buket to je elegantan, uvek razvija, a najbolje od svega, Super dugotrajan. USB Obavezno uklanjanje neuredan polena mahune i postaviti svoje ljiljane od direktne sunčeve svetlosti za maksimalnu produženje života.

anskuv / Geti

Karanfili: Tri nedelje

Karanfili dobiti lošu reputaciju da je "jeftino", ali iskreno, šta ima da se ne voli? Oni su veseli, novčanik-prijateljski, dolaze u svim bojama pod suncem i izgledaju Super šik kada prekinuta i uređen jednostavno. Oh, a da li smo pomenuti traju neverovatnih tri nedelje? Samo ne zaboravite da uklonite sve latice ili listovi koji pogadjaju na nivou vode ili ispod, kao i da redovno osvježiti svoj H2O zalihe.

load...

bubutu- / Geti

Allium: dve do tri nedelje

Zar ti ljubičasta kugle usrećiti samo gledajući na njih? Good Nevs-obimnom vajarska cveta traje između dve i tri nedelje, kada je stalo za pravilno. Veoma važno: oni zapravo iz iste porodice kao Crni luk, vlašac i praziluk, a njihova voda može da počne da miriše na nju ako ne osvežite često.

natalie_board / Geti

Hrizantema: četiri nedelje

Ove sveprisutni cveta su daleko najbolju vrednost za dolar potrošen: Oni traju čitave 25 do 30 dana. Da ih drže svežije duže, odlučiti za hrizanteme sa lepo dugo stabljike, i trim te budale svakih nekoliko dana.

Pratite PureVov on Pinterest
load...

Slične vesti


Post Kuća

6 trendova roditeljstva koji pokreću glavnu pau u 2018

Post Kuća

7 stvari koje treba novim mamama, ali možda i nisu razmišljale

Post Kuća

7 (dostignuća) dekor ideje za ukrasti od šik hoteli

Post Kuća

11 najboljih saveta za organizaciju ove godine

Post Kuća

30 stvari koje svaka odrasla žena treba u njenom stanu

Post Kuća

Kako baciti konačnu večernju zabavu Hamptonsa

Post Kuća

17 načina da se u vaš život dovede još veća higijena

Post Kuća

5 venčanih troškova na koje biste se trebali upasti

Post Kuća

8 elegantnih načina da se izvučete sa dodatnim sedištem u vašoj dnevnoj sobi

Post Kuća

7 načina na koji vjerovatno uznemiravate svog izvođača

Post Kuća

Sobe u zimskom vrtu su nova ona koja se preliva (i lako ih je napraviti)

Post Kuća

Najlepše venčane tradicije iz celog sveta