Leto zabavlja za nepripremljenu | RS.centerar.org

Leto zabavlja za nepripremljenu

Leto zabavlja za nepripremljenu

U martu - kada ste bili hladni (i asocijalno) - ti žuti karton mnoštvo letnjih planova. Sada kada je vreme da zaista prate kroz sve njih, ti si u partijsko-planiranja Tizzi.

Niko ne treba da provede svoje dragocene dane robovao daleko iznad uradi fenjera.

Umesto toga, pogledajte našu listu brzih i lakih trikova za mućenje do na okupljanje u manje od deset minuta.

home houzz
load...

Ako imate 10 minuta

The Book-klub djevojke upravo zvao i Karen kuća je sada van granica za prikupljanje večerašnjem... Tako da će biti gotovo u 10. Evo šta radite: Fokus na kupatilu. To je jedno mesto gde zaista treba da bude besprekorna. Obrišite ogledalo, dopunite toaletni papir, dim svetla i zapali sveću.

Kuvanje sa Curls

Ako imate 30 minuta

Mama i tata - Plus tvoj brat i njegovi petoro dece - u gradu, i svako bi voleo da svrati na ručak na terasi. Evo šta ti: Napraviti beeline za prodavnicu da pokupi ražanj piletinu i nekoliko boca penušavog limunadu. (Koristite samo-proveru, to je brže.) Onda žurite kući i napravi brz zelenu salatu, obučen sa sveže cracked biberom i nekoliko glugs maslinovog ulja. Sipajte napitak za obe odrasle i decu, i imate vaš sopstveni frenchi ručak.

Smucker je voće i med

Ako ste 1 Hour

Ups. Obećao si da domaćin "i (konačno) dobila je promocija" partiju svog najboljeg prijatelja, ali se potpuno zaboravio da kupi tortu na putu kući sa posla. Pa, bando, evo šta ti: Probajte ovaj recept za Smucker je voće i meda bez pečenje trostrukog bobica sirom. Može se podizali neposredno pre večere, ohlađena tokom obroka, a zatim izveo (do velikih priznanja) za desert. Ti si pobednik.

load...

Just A Girl and Her blog

Ako ste 1 dan

Vaši rođaci dolaze na večeru, a vi ste Strugano-frezovana u meniju nedeljama. Sada kada ste usavršili svoj recept za žaru boka šnicle u limun-bilja sosu, su ciljevi na pripremam svoju kuću. Evo šta ti: pred Postavi sto noć. Ovo je veliki uštedu vremena, plus takođe je tvoj trenutak za brzu proveru inventara i shvatiti ako ne, u stvari, treba da vodi tu stolnjak preko pranja.

Stil me Prilično

Ako ste 1 nedelja

Vaši susedi odlučili da budu prijateljski i priredili su Block Parti. Vi imate svoje doprinose hrane pod kontrolom, ali je suviše kasno da ovom skakanje kuću za ioung'uns. Evo šta ti: Planirajte aktivnost. Bez obzira da li je postavljanje od mnoštvo Tvister prostirke, postavljanje nekoliko Cornhole odbore ili organizovanje otvoreni film kad zađe sunce, semej zabava = u inicijativu zabavu.

onesvestila Magazin

Ako ste 1 mesec

Pre svega, cestitam na razmišljanje tako daleko. Verovatno ni ne treba naša pomoć, ali samo u slučaju da se bori da pronađe datum koji radi za svakoga, evo šta treba uraditi: Preuzmite aplikaciju Doodle. Ovaj alat šalje poruku svojim zvanicama i traži da proveri datume oni su dostupni. Tada agregati sve moguće dana i smanjuje ih na one koji rade za svakoga. Genije ili šta?

load...

Slične vesti


Post Kuća

8 odličnih mesta za održivu kupovinu u Njujorku

Post Kuća

4 jednostavna načina za promenu vašeg apartmana u Nev Iorku

Post Kuća

9 apartmana za 3.000 EUR mjesečno (ili Manje), mogli biste se snalaziti odmah

Post Kuća

7 Prekrasne table zahvalnosti

Post Kuća

Kako preživeti korak u Njujorku

Post Kuća

8 pametnih načina da organizujete malu kuhinju

Post Kuća

Ultimate Joanna Gaines-Inspired poklon vodič

Post Kuća

Da li je u redu da zamolite goste da uklone svoje cipele u svojoj kući?

Post Kuća

10 ideja o poklonu genija koristeći svoje omiljene fotografije

Post Kuća

7 iznenađujuća upotreba sode za pecenje

Post Kuća

7 znak da je vreme da prodate svoju kuću

Post Kuća

15 iznenađujućih stvari koje možete učiniti s kokosovim uljem