Kako preživeti korak u Njujorku | RS.centerar.org

Kako preživeti korak u Njujorku

Kako preživeti korak u Njujorku

Tako da upravo potpisao ugovor o zakupu na svoj san stan na Upper Vest Side. Pa, to je 15 minuta hoda od metroa i dnevnoj sobi nema prozor, ali tu je izložena cigle i lift, prokletstvo.

To je bio lakši deo. Sada ste u stvari treba da se spakuje i iseli iz vašeg petom spratu valk-up u East Village.

Evo devet saveta koji će vam pomoći da prežive prelazak u Nev Iork Citi (i oh, Trebaće vam ih).

load...
arianna Le

KONMARI PRE NEGO ŠTO PACK

Ako sam hteo da pokuša Marie Kondo genije organizovanje tehniku, sada je vreme - beforeiou završi u svom novom stanu i shvatiti da imate 14 mini-baterijske lampe. Folding svoju odeći KonMari vaivill takođe štede tona prostora u svojim pokretnim kutijama.

SAMO shell out novac i IZNAJMLjIVANjE ACTUAL movers

Ne, ne neki slučajni tip koji vam je obećao dobar dogovor o Craigslist. Nije "čovek sa kombijem" ste videli na letač. Ne tri college prijatelji koji će raditi za picu. Dobijanje legit radnike sa velikim Ielp pregleda i što je najvažnije, osiguranja, u slučaju da scuff svoj sveže ofarban zid, vredi investicija. Najbolje od svega, ako dobiju kaznu, dok paralelno parkiranje, oni moraju da brinu o tome, ne ti.

Uzeti slobodan dan RADA

Znamo da si čuvanja PTO dana za put u Beliz, ali se kreće preko vikenda može biti haotična i skuplji - posebno poslednji vikend u mesecu (Prime Time pokretni). Ako možete upravljati da se kreće u toku nedelje, možda se nižu ponudu nego ako pomerite poslednje nedelje u mesecu.

Prosledite MAIL UNAPRED

Pošta će se automatski napred poštu i do godinu dana nakon poteza - ali je potrebno nekoliko dana da obradi, tako da ako ga podesite na dan vašeg poteza, možete završiti dobijanje poštu na oba mesta. Zakazati datum želite poštu da počne prosleđivanje pošte nekoliko nedelja unapred, tako da ne propustite tu izuzetno važnu Vest Elmcatalogue.

load...

Druži se sa osobom MOVING IN

Ti ćeš biti zauzeta pakovanje i premeštanje svoje, pa ne budu tooinvolved, ali prijateljsko ćaskanje sa novog stanara ide dug put... Pogotovo ako su mogli biti zainteresovani u nasleđivanju stari 150 kila ormaru.

Mjeriti sve FIRST

Ako smo naučili jednu stvar od prijatelja, to je ovo: Pre nego što krenete vuče tu masivnu Regali u svoj novi mestu, biti positiveit uklapa u vratima. Izmerite stepeništa, hodnike, vrata i obim svakoj sobi da se uverite sve svoje stvari zapravo odgovara.

Tventi20

TAKE A miliona fotografija

Znamo da si nestrpljiv da se na novu poziciju i počnite uređenja, ali odvojite nekoliko minuta da snimite fotografije svog starog, prazan stan pre nego što odete. Na taj način, ako je vaš stanodavac pokuša da povuče bilo smešno posao sa sigurnosnog depozita (i oh, verovatno će), imate fotografija dokaz da niste ostavio nikakve zjapeće rupe u zidovima... Ili bar da ih Spackled gore pre nego što si otišao.

Tventi20

LEAVE flašu šampanjca

To ne mora da bude skupo, ali ostavlja flašu šampanjca za sledećeg stanara ide dug put. Posebno kada shvatite da vam sakrio svoju kutiju za nakit u takvom super-tajnom mestu, zaboravio si da ga ponesete sa sobom.

Etsi / AvesomeVomen

Uverite se da je NEV KEIS VORK

Pre nego što lug svoju kraljicu veličine madrac, divan i džinovski kutiju knjiga skroz na novi prebivalište, možda da proverite da li je ključeve stanodavac dali ste zapravo otvoriti vrata. (Verujte nam na ovome. Saznajte iz naše greške.)

load...

Slične vesti


Post Kuća

Najbolji proizvodi iz akorda Shark-a svih vremena

Post Kuća

6 lenjivih načina da ponovite svoj dom ovog vikenda

Post Kuća

26 načina da vaš dom pretvorite u raj za samohranu

Post Kuća

4 jednostavna načina za promenu vašeg apartmana u Nev Iorku

Post Kuća

Najbolji pokloni iz amazonske ručne prodavnice poklona

Post Kuća

Najbolji stolovi za štednju prostora za trpezariju koja izaziva kvadratne snimke

Post Kuća

7 jednostavnih magacina koji koštaju 0 EUR

Post Kuća

Od plavo-crne do rezervoara: Ovde su vrhunski trendovi u padu

Post Kuća

9 stvari koje svaki pametan iznajmljivač iz Čikaga čini

Post Kuća

Najbolji saveti za hostese koje smo naučili od naših baka

Post Kuća

Kako napraviti svoju spavaću sobu kao palatu

Post Kuća

6 novih trendova u dizajnu kuhinje koje su pripremljene da idu glavnim putem