Kakav kul 1 mil EUR će vam dati u nekretnine u Dalasu | RS.centerar.org

Kakav kul 1 mil EUR će vam dati u nekretnine u Dalasu

Kakav kul 1 mil EUR će vam dati u nekretnine u Dalasu

Hajde da pričamo nekretnina i kako je vatreno crvena u Dalasu sada. Ako prodajete da se pređe na farmi pilića u zapadnom Teksasu, ideš da se kao bandit. Ako kupujete u Dalasu, sigurno neće osećati kao pljačkaš banaka. Pogledajte ove oglasa da biste sami videli šta $ 1 milion ti kupuje u Dalasu ovih dana.

Uptovn: 2555 S. Perl Sveti # 605 ($ 969,000)

Ako želite da živite život luksuza u sredini svih Dalasa akcije, ima li bolja opcija od kupovine stan na Residences na Ritz-Carlton? Ova 1.458 kvadratnih metara prostora je ukupno devojacka podloga sa jednom spavaćom sobom i dva kupatila. Takođe, mi se činjenica da imate pristup svim The Ritz-Carlton sadržajima. Zdravo, posluga u sobu i radi pored bazena.

load...

Pogledajte listing

Lejkvud: 7310 la vista dr ($ 999,000)

Nova konstrukcija sa tradicionalnim arhitektonskim detaljima? Ispostavilo se da su oni u stvari ne postoje. Ovaj jednorog nalik prostor ima dva master spavaće sobe (jedna u prizemlju i jedan sprat) i garaža sa tri automobila. I kada je izvedena do savršenstva, predlažemo pregovorima za nameštaj previše (hej, nikada boli da pitam).

Pogledajte listing

Univerzitet park: 3710 Binklei Ave ($ 1,035,000)

Ova 2.472 kvadratnih metara kuća ima četiri spavaće sobe i tri kupatila, što ga čini savršen porodični dom. Iako je dosta mala, a unutrašnjost je potrebna face lifting (u zavisnosti od vašeg ukusa, naravno), kuća ima kosti da na kraju bude glavni deo nepokretnosti, ako ikada želite da prodate.

Pogledajte listing

Highland park: 5451 Lakeland Ave ($ 1.149.000)

load...

Oh, želeo kuću pod $ 1 milion u Highland Park pravilno? To je slatko. Govoreći sladak, ovo divno Tudor raspoložen na veliki (to je sve relativno, ljudi) ugao mnogo toga se samo moliti za dvorištu bazen. Unutrašnjost je ukusno renoviran sa današnjim popularnim završi, što ovaj hotel potpuno Useljivost.

Pogledajte listing

Preston Hollov: 6008 San Dimas Ave ($ 1,099,000)

Ova 4.912 kvadratnih metara lepota sagrađena je 1995. Godine i ima četiri spavaće sobe i 4.5 kupatila. Ona ima veliki ugrađeni studije, pozorišne sobu i više stepeništa, od kojih su svi dobrodošli luksuz za veliku porodicu. Ali, budimo realni, da li iko brine o unutrašnjoj nakon gledanja u sanjivu dvorište bazena situaciji?

Pogledajte listing

Hrast Klif: 604 Kesler rezervi sud ($ 1,075,000)

Ovaj kraj samo može biti Dallas najbolji čuvana tajna. Nalazi tri milje od centra Dallas je ogradjeno naselje (Kesler rezerve) ima 15 domova i lične kapiju na 31 hektara Kidd Springs Park.

Pogledajte listing

MekKini: 2701 Majestic GROVE Lejn ($ 989,000)

I samo smo morali da ti dam malo ukus onoga što $ 1 milion će vam izaći u burbsu. Peep u ovom 4.749 kvadratnih metara izuzetna osoba sa četiri spavaće sobe i četiri kupatila. Sa unutrašnjosti koja izgleda kao da je ukrašen Chip i Joanna Gainesu, to je sigurno reći da je blizu savršenstva. Naša jedina govedina sa ovom imovinom je činjenica da ne postoji bazen (još) uprkos tona dvorištu prostora.

Pogledajte listing

Pratite PureVov on Pinterest
load...

Slične vesti


Post Kuća

Pejdžing Ariel: Mermaid pločice su tako u ovom trenutku

Post Kuća

5 kuhinjskih aparata za koje nikad nećete zažaliti kupovinu

Post Kuća

Sve su bitne za vašu najsjajnije spavaće sobe

Post Kuća

Šta ti treba u vrećici za plažu

Post Kuća

8 tajni vašeg doma kojeg ste trebali znati juče

Post Kuća

Upozorenje o trendu: Flamingo dekor je vaša sledeća stranka

Post Kuća

Sve što vam treba da znate o uzgoju citrusa u vašoj kući (zaista)

Post Kuća

Apartmanska terapija

Post Kuća

10 trendova kupatila u potpunosti kopamo

Post Kuća

6 načina za stvaranje sopstvenog privatnog prostora, Nije potreban izvođač

Post Kuća

10 najboljih domaćih stajerskih hakera koje smo naučili ove godine

Post Kuća

12 najboljih poklona za pokvarenje vaših pasa i mačaka