9 jednostavnih feng šui trikova za poboljšanje raspoloženja (i novca) | RS.centerar.org

9 jednostavnih feng šui trikova za poboljšanje raspoloženja (i novca)

9 jednostavnih feng šui trikova za poboljšanje raspoloženja (i novca)

Vaš dom looksamazing. Ali nešto je isključen. Možda vam je potreban brz 101 u feng shui, kineske filozofije koja kaže svaki objekat u našoj kući ima chi (energičan punjenja). Sa promišljenim plasmana ovih stavki, naši životi mogu biti mirniji, bogatiji i zdraviji.

Dizajn na dohvat ruke

ZA BOLjU Dreams

Nemojte držati ništa ispod kreveta, u suprotnom, pometnja će učiniti teško da zaspite. I kad ti, bilo šta stresno-radne beleške, datoteke puna poreskih prijava ili godišnjaka punih žaljenje frizura najbolje zaboraviti-mogu da utiču na svoje snove.

load...

Foto: TRIA Giovan za Coastal Living / Stiling: Betsi Barnam / Burnam Dizajn

Bogatiji

Living zelenilo je rekao da podstakne rast i prosperitet. Dakle, u uglu, gde se kaže energija stagnira, plop bujnu Houseplant i spremite se za isplate.

Kapital Izgradnja

Da manje brinu

Feng shui pravila savetuju svom krevetu podržavalo na prozoru, jer to je mesto gde ulazi i izlazi energija, tj, ne počiva. Umesto toga, stavite krevet na zid, koji daje osećaj podrške i zaštite.

Start štedi novac

Voda = Bogatstvo u sistemu verovanja Feng Shui, a otvoreni toalet poklopac sisa za zaradu moć daleko sa svakim ispiranjem. Naviku da zatvaram poklopac... I pored toga, to je samo još ljubazan.

NelleG / Geti Imagse

Zdravo, velika promocija

Želim da napreduje u karijeri? Počisti nered. Neorganizovanost i mase malih gomila stvari bloka energije iz teče slobodno po sobi; S druge strane, veseo struja chi je raketno gorivo za vaš prostor u okvir gola.

load...

Alija / Getti Images

Osećaju manje Razdražljivi

Čak i kada jurnjava je van vidokruga, to je i dalje začepljenja svoju energiju, a otvaranje te ormar vrata (ili čak unos valk-u prostor, imaš sreće Duck) može dovesti do osećanja bude preplavljen i zbunjen. Želim da se smejem više? Očistite svoju ormar.

Lindzi Penington Inc

Get super-Proizvodni

U kući ili kancelariji radni prostor, pomerite sto dalje od pred zid (hej, to je štedi prostor, shvatili smo). Ima da se suoči se ka sredini prostorije, ka vratima ukoliko postoji jedan. Vi ćete moći bolje da se koncentrišu i imaju više kreativnosti.

Lovor i Volf

Napravite mir u porodici

Prestati da se borim i pokretanje floving.Replace svoj kvadratni ili pravougaoni sto za kafu sa okruglom ili ovalnom jedan, jer ovaj putovanja vole coupledid. Ideja je da energija kreće lakše oko krivina, a ta soba putnici osećaju mirnije bez oštrih uglova pokazuju na njih.

McGrath, III

Improve Iour Luck

Ako Feng shui je imao amajlija, to bi bilo ogledalo. Oni se kaže da cirkuliše energija, udvostručiti svoj bogatstvo i, kada mamurni kaminom (za koju se kaže da dozvoli energije procuri u naše domove preko dimnjaka), oni se odbijaju energiju vraćam u.

Pratite PureVov on Pinterest
load...

Slične vesti


Post Kuća

5 grešaka koje ljudi čine prilikom kupovine kućnih proizvoda online

Post Kuća

Kako domaćin Higge-Chic zimske večeri za 20 EUR

Post Kuća

10 trendova koji će biti ogroman za ovaj Božić

Post Kuća

8 saveta za oprugu za ljude koji mrze čišćenje

Post Kuća

13 najboljih načina da se rešite stvari koje više ne želite

Post Kuća

Najbolji put u godini da kupite baš nešto

Post Kuća

9 stvari od meta koje izgledaju stvarno skupo (ali totalno nisu)

Post Kuća

Slomiti boju: Plave kuhinje su sada šik

Post Kuća

20 kuhinja za koje smo potpuno zaljubljeni

Post Kuća

Evo šta možete dobiti za 2.000 EUR mesečno u 12 naselja u Njujorku

Post Kuća

Šta je ADU i zašto ga želite?

Post Kuća

6 načina da se vaš stan oseti veći