9 apartmana za 3.000 EUR mjesečno (ili Manje), mogli biste se snalaziti odmah | RS.centerar.org

9 apartmana za 3.000 EUR mjesečno (ili Manje), mogli biste se snalaziti odmah

9 apartmana za 3.000 EUR mjesečno (ili Manje), mogli biste se snalaziti odmah

Nije bitno koliko si srećan u vašem trenutnom mjestu: pilji apartman oglasa je praktično zvanični razbibriga u San Francisku. Isprano Mi Zillov naći najviše primamljive jastučići dostupne odmah za oko 3.000 $ ili manje.

Studio u SOMA: $ 3,080

Oh, hej, samo bazen na krovu sa pogledom na Bai Bridge, NBD. Sama stan nije previše zapuštena, ili, sa kvarcnim countertops, Vi-Fi omogućen grejanja i na pranje u jedinici i kosu. A da ne pominjemo tren Bai Lights da zatišje na spavanje svake noći.

load...

Pogledajte listing

Jedna soba u Nob Hill: $ 2,800

The Artsi, ekološki jedinice u ovoj zgradi su taman za ekološki svestan. Apartmani čak imaju neke jedinstvene karakteristike kao što su tabli zidova i sa Energi Star Vhirlpool aparata. Ali velika žreb ovde je predivan otvoreni zabavni prostor sa lounge sedenje, Lava toplotnih lampi i kafe osvetljenje.

Pogledajte listing

Junior One Bedroom u Gornjoj Hajt: $ 2.295

Nema ni traga od uobičajenog RiffRaff izvan ovog Haight-Ashburi šarmer. Nalazi jedan blok od Penhendlu i Buena Vista Park, to je Jogger oduševljenje. I ovo, ljudi: Parking je uključen u najam.

Pogledajte listing

Dve spavaće sobe u Richmond: $ 2,950

Francuska vrata razdvoji dvije spavaće sobe ovde, a tu je i mali bonus prostor savršen za kancelariju. To je pola bloka u Golden Gate Park, a ti si nekoliko minuta hoda od svih dim sum si ikada mogao da jede. Otremontirovan kuhinja, velika vitrine i ostava da pomogne zasladiti dogovor.

load...

Pogledajte listing

Jedna soba u Eureka Vallei: $ 2,715

Stan može biti mali (520 kvadratnih metara), ali ova nova zgrada ima karakter (i veš u jedinici). Plus, programeri pošteđeni ni trošak-Caesarstone countertops u kuhinji i kupatilu, Heath Keramika pločica Backsplash u kuhinji i terasa na pokriva s požara jamama. Da li smo napomenuti da je takođe kućne ljubimce?

Pogledajte listing

Dve spavaće sobe u Oakland: $ 2.680

To je već zvuči kao dobra koraka dogovor-potpuno ažuriran za izgradnju sredinom veka iz Vhole Foods i odmah preko puta jezero Merit-ali iznajmljivanje nudi poseban $ 200 off za prvih šest meseci. Plus, ima kvarcne Kniženje, od nerđajućeg čelika aparate i dvorište sa bazenom. U Bai Area, ne bolje od ovoga.

Pogledajte listing

Jedna soba u Berkliju: $ 3,040

U redu, tako da nije neobična zanatlija vikendica, ali to luksuzna zgrada sa modernim otvorenim tlocrte je pravo sa glavnog otpora na prestižnom shopping i restorana Fourth Street je. Kućni ljubimci su dozvoljeni plus imaćeš izletište, fitnes centar i podzemni parking.

Pogledajte listing

Jedna soba u Mill Vallei: $ 2,900

Pssst, nemoj reći svojim prijateljima. Ovaj stan u šarmantan i mirnom Mill Vallei ima derevannie poli, šetnja-u ostavu sa pranje i sušenje veša, kao i punu kuhinju sa mašina za sudove. Ali evo gde postaje zaista poseban: Privatni paluba (skoro velika kao jedinica) dovodi se u malom vikend (koja je bila kancelarija pisac je) da ima sopstvenu izolacija, grejanje i prozore, plus mali špil svoje sopstveni.

Pogledajte listing

Dve spavaće sobe u Sausalitu: $ 2,510

Jedinice ovde imaju prostrane tlocrte, visoki plafoni, velika slika prozore i privatne balkone, ali se zapravo radi o komunalnom otvorenom prostoru. Zajednička dvorište ima podogrevom i spa, družinu, fitnes centar i roštilj patio-sve sa pogledom na Marin Headlands i zaliv.

Pogledajte listing

Pratite PureVov on Pinterest
load...

Slične vesti


Post Kuća

Sve što vam treba za sezonu prtljaga

Post Kuća

8 jednostavnih načina održavanja predivnog doma

Post Kuća

7 slavna nadogradnja apartmana koju možete u potpunosti učiniti u svojoj zakupu

Post Kuća

18 poklona koje smo dali ako novac nije bio predmet

Post Kuća

15 razloga zašto bi trebalo odmah da se preselite u Seattle

Post Kuća

Naši omiljeni 10 domaćih trendova u 2018

Post Kuća

23 neverovatnih američkih kuća koje biste mogli potpuno kupiti u ovom trenutku

Post Kuća

10 pametnih načina da vaš tv bude manje odvratan

Post Kuća

7 slavna nadogradnja apartmana koju možete u potpunosti učiniti u svojoj zakupu

Post Kuća

13 jedinstvenih poklona iz celog sveta

Post Kuća

Kako napraviti srećniji dom u 2018

Post Kuća

Kako napraviti svoju spavaću sobu kao palatu