8 odličnih mesta za održivu kupovinu u Njujorku | RS.centerar.org

8 odličnih mesta za održivu kupovinu u Njujorku

8 odličnih mesta za održivu kupovinu u Njujorku

Ako njeni trash bag-obložene ulice su neki pokazatelj NIC bi mi malo pomoći sve više postaje ekološki prijateljski metropola. I do reciklaže gradske mandata i kompostiranje (kao što je uvek progresivno Sijetlu i San Francisku), da misija pada direktno u rukama njenih stanovnika. Srećom, postoji mnogo mesta gde je zeleno-uma Njujorker može zalihe održivim odeću, kozmetičkih proizvoda i kućnih dobara. (Iznenađuje, mnogi su u Bruklinu.) Evo osam volimo.

Green u BKLIN / Ielp.

Green u BKLIN

Veteran ekološki centar u Fort Greene je započeo u rodnom Njujorker-na Dan planete Zemlje u 2009.-kao mesto za lokalno stanovništvo da kupi održive namirnice za domaćinstvo, kao bio-prijateljski proizvodi za čišćenje i reciklirani papir pribora. The Store zajednica zalihe mnoštvo lokalno stvorenih proizvoda, uključujući i super-sladak L'enonce bambusa čarape dizajniran i proizveden u Bed-Stui.

load...

432 Mirtl Ave, Bruklin; greeninbklin.com

komedija Centralna

Nula otpada Danijel

Designer Daniel Silverstein kreacije su nosili poput Kristen Bell i Amber Valeta (čiji jumpsuitiou mogu prilagođene bui online), ali je takođe čini više pristupačne, sve se sastoje od odgovorno potiče tkanina ili 100 procenata otpadnog materijala. Posebno smo u njegovu liniju pamuka čajeva koji karakteriše imidž ikone kao što su David Bovie, i "Jevrejin-iš" sveatshirtIlana nosio na Broad Citi.

369 Huper St, Bruklin; zerovastedaniel.com

Celsious

Eksternalizovanjem posvećenost ekološkog načina života u ovom Villiamsburg perionice (osnovan od strane dve sestre), koji je napunjen sa ultra-energetski efikasnih mašina za pranje i sušenje i tri sastojka deterdžent iz Simpli Co. Takođe je, hm, u chicest vešeraj mi 've ikada video, zajedno sa obilnim zelenilom, na priloženom fer-trgovine kafe i dvorište gde možete SIP matcha dok čekaju sve vrti. Smatram da je način da se ugađa, a takođe radi nešto dobroćudan za zemlju.

load...

115 N. Seventh St., Brooklin; 718-388-1221 ili celsious.com

Paket free Prodavnica

Je u maju 2017. Godine, paket Besplatan Prodavnica je najnoviji pokušaj sa Lauren Singer, žena iza popularnog bloga Trash nula-otpad se za Tossers (i pomenutih strogom Co.). Prelepa otvoren, minimalistički prostor u Villiamsburg okuplja održive kuće i kozmetičkih proizvoda i odeću iz različitih etičkih brendova na jednom mestu. Izaberi dvostruko-edge safetirazor ili metalni ili bambusa slame, i odmah smanjiti emisiju otpada.

137 Grand St, Bruklin; packagefreeshop.com

Svraka

Treba poklon u poslednjem trenutku da daje utisak da stavi misli u nju? Ovo Upper Vest Side prodavnica ima kustos izbor po razumnoj ceni ekoloških stavki za odrasle i decu, kao što su meke, prugasta alpaka ćebetom, a lokalno stvorena printor trendi backpackmade od recikliranih plastičnih flaša.

488 AMSTERDAM AVE.; 212-579-3003 ili magpieneviork.com

BAGGU

Verovatno ste čuli za kesa kompanije za eko-prijateljski koja je pokrenuta od strane majke i ćerke dua i porastao na zvezde. Pa, naći ćeš cigle i malter lokacija za svoje roba u Villiamsburg, gde možete pregledati svoje kolekcije čiste linije tašni, platno torbe i rančevi, plus originalnim višekratnih kesama. Mi volimo ovu pruge platnu duffelmade sa 100 odsto pamuka (od kojih je 65 odsto se reciklira).

242 Vithe Ave., No. 4; baggu.com

Green Depo / Belgrade

Green Depo

Za sveobuhvatnu izbor bio-prijateljski proizvoda, nacionalni hardver lanac prodavnica je li pokriven. Brooklin lokacija u osnovi ima sve što je potrebno pretvoriti celu kuću na otpad-ne baze, iz Greenguard-Certified (strogom standard za lov-emisija proizvedenih proizvoda) Bona parket brus sa može prati pad čišćenje do komposta posuda i organski pamuk Muslin rasutih kese za kupovinu namirnica. Napomena: Radnja se prodaje zelene građevinskog materijala za samo imenovanje (ako se osećate ambiciozan DII niz), ali možete pop u da pretražujete načinu života proizvode u bilo kom trenutku.

1 Ajvi Hil Rd, Bruklin.; 718-782-2991 ili greendepot.com

CAP Lepota

U srcu Vest Village CAP Lepota je prepun više od 150 brendova 100 posto prirodnih proizvoda, od kojih su mnogi nastoje da budu kao dobro za okolinu jer su za vas nalik SV Osnove, koja osigurava svoje sastojke su sertifikovani organski, fer trgovinu ili potiču iz porodičnih farmi, i Zemlja VT lica, koja obavezuje da korišćenje obnovljivih, komposta i sekundarnih kontejnera. S obzirom na opseg oka-širenju održivog negu kože, šminke i kose opcije, usuđujemo se da napustite ovu Emporium praznih ruku.

238 V. TENTH ST.; 212-227-1088 ili capbeauti.com

Pratite PureVov on Pinterest
load...

Slične vesti


Post Kuća

Najbolja tajna u kućnom dekoru

Post Kuća

16 čarobnih čarapa od čarobnjaka zagarantovano da impresioniraju

Post Kuća

Trenutno 22 najopćenijih stanova u Njujorku na tržištu

Post Kuća

Upozorenje o trendu: Flamingo dekor je vaša sledeća stranka

Post Kuća

10 znakova koje vaš izvođač može pokušati da vas zajebe

Post Kuća

Odrasli vodič za zabave na bazenu

Post Kuća

Svakodnevni pokloni bijelog slona ispod 20 evra žele ukrasti

Post Kuća

Najbolji način da očistite svoj ormar

Post Kuća

7 laka ažuriranja apartmana koja se neće varati sa vašim sigurnosnim depozitom

Post Kuća

Evo zašto je potrebno kupovati belu prodaju u januaru

Post Kuća

4 stvari koje nikada ne bi trebalo raditi na javnom Vi-Fi-u

Post Kuća

4 stvari koje uvek treba da pregovarate sa svojim izvođačem