8 jednostavne stvari svaka dobra domaćica treba znati kako da rade | RS.centerar.org

8 jednostavne stvari svaka dobra domaćica treba znati kako da rade

8 jednostavne stvari svaka dobra domaćica treba znati kako da rade

Žurku može biti zastrašujuće, ali ne mora da bude. Ako sredite osnove, ljudi će samo pretpostaviti da ste profesionalac. Što se tiče ostalih? Možete glumiti dok ga napraviti. Ovde, top osam stvari da savlada pre nego što pošaljete večeri pozivnice.

Camille Stilovi

Kako otvoriti bocu vina

Budimo realni. Postoji milion načina za podešavanje moderan sto, ali samo treba da zapamtite jednu. Mi volimo ovaj dijagram Colin Covie da je laka za palubu od vašeg stola trpezarije čini. Nemaju oznake protokola salata viljuške ili hleb tablice? Koristiti što imate-samo biti u skladu sa svakim podešavanjem, a vi ćete izgledati kao profesionalac.

load...

Tventi20

Kako organizovati cveće

Spotifi je napravio stvara liste pesama Easi as Pie ako ne fensi sebe The Ultimate DJ. Jedina stvar koju treba da uradite je uzeti u obzir ono raspoloženje ćeš za-chill, opušten, optimistična-a biće plejlista da odgovara.

Kako da se izgradi sira odbor (ispod $ 25)

Neki hostese nose sir-ploče sposobnosti kao značku časti, a ne možemo ih kriviti. Ali to ne mora da bude komplikovano ili skupo. Stvarno, to je sve o raznim bojama, podudarnosti i krekeri. Dodavanje orahe, meso i vegetarijanac neke vrste nikad ne boli, ni.

Tventi20

Kako da se pripremimo za kupatilo

To su male stvari koje čine vaši gosti osećaju prijatno. Znaš, kao uskladištenje kupatilo sa dosta toalet papira i papirnih ubrusa. Vi ne možete izgubiti ako se zapali predivno mirisnu sveću.

Tventi20

Kako raditi napred

Rim nije izgrađen za jedan dan, a ni bio savršen zabava. Ako služi večeru i piće, pokušajte da koristite recepte (kao patlidžan PARM) možete napraviti pre vremena, tako da možete uživati mešanje sa svojim gostima. (Samo volim ove infuzije koktela koji zahtevaju minimalan napor, ali osećaju dodatno specijalitet.)

load...

Susiecakes

Kako da ugovaraju

Ne zaboravi da budu realni. Ako kuvanje nije tvoja jača, ali i dalje želite da zabavlja, Centralna Marketmakes ukusne i elegantne gotove obroke stavke. Želim da impresionira svoje goste sa desert? SusieCakesvould vole da svoj nalog. Na kraju krajeva, vaši gosti ne zanima da li je hrana, oni su samo srećni da bude vaša kompanija (sa velikom čašom vina).

Pratite PureVov on Pinterest

Slične vesti


Post Kuća

8 tajni žena koje su domaćini bez napora

Post Kuća

17 načina da se u vaš život dovede još veća higijena

Post Kuća

Evo kako zadržati vašeg Bill-a od milion dolara

Post Kuća

6 saveta kako bi vaš stan u trenutku izgledao svetlije

Post Kuća

Kako baciti zabavu na gatsbi nivou u malom stanu

Post Kuća

7 najlepših vrtnih trendova 2018

Post Kuća

U obliku slova u obliku slova U su najbolji trendovi u kući

Post Kuća

10 zapanjujućih svjetlosnih sijalica ispod 150 EUR

Post Kuća

5 kuhinjskih aparata za koje nikad nećete zažaliti kupovinu

Post Kuća

10 stilskih komada nameštaja je potpuno kul da se izvuče

Post Kuća

Letnje cveće uživati pre nego što bude prekasno

Post Kuća

7 odličnih domaćih prečica