7 znak da je vreme da prodate svoju kuću | RS.centerar.org

7 znak da je vreme da prodate svoju kuću

7 znak da je vreme da prodate svoju kuću

Vi provodite praktično svaki Ručak Peeping svoje lokalne listing nekretnina, ali i dalje osećate na ogradi o najbolje vreme da se otkinuti flaster i zapravo prodaju svoju kuću. Zato smo proverili u sa Kelsei Martin, a realtor za Douglas Elliman, da ukaže na sedam znakova da zvanično je vreme da se razići.

Vaši susedi sam napravio banka prodajom svojih Home

Ako druga kuća na bloku sa istim spavaće sobe tački samo prodaje po ceni koju bi rado da se postigne, da ga kao pravom za testiranje tržišta i saznati vrednost vašeg doma. To je zapravo lako kao kontakt vas trgovac nekretnina i tražeći od njih da uradi procenu kući (besplatno) da se dobije smisao Ballpark pita ceni, prema tržištu. Odatle, možete smisliti prodajne strategije i listu svoj dom da vidite koliko brzo možete dobiti bilo zalogaja.

load...

Tventi20

Vi imate više od jednog deteta Spavanje u vitrine

Kuća je nekada savršeno uklapaju dva mladenci koji sada puca na zahvaljujući šavova do toga vašeg psa, detetu i novom bebom na putu. Start proveru svoje lokalne oglasa (ili konsalting vas trgovac nekretnina) o mogućnostima. Samo budite sigurni da mapira na "pogodnosti" moraćete da je nadogradnja u obzir. (Nema plakari služi i kao beba rasadnika? Check!)

Tventi20

Vi znate da Kamatne stope su niske

Sada, kupci su iskoristivši istorijski niskim fiksnim kamatnim stopama (oko 3,5 procenata za 30 godina), što je velika prednost za prodavce, jer to znači da mogu očekivati veći bazen kvalifikovanih kupaca. Naravno, vi ćete i dalje želite da budete sigurni da je vaš potencijalni kupac je temeljno proverene i unapred odobreni zajam pre odlaska u ugovoru. Ali, ako ste angažovali i trgovac nekretnina, oni će kontrolisati sve nitti-pani detalje, tako da sve što je potrebno da se fokusirate na je prodaja.

load...

Tventi20

I Vi ste povlače ukupnog tržišta je Jaka

Čak i ako niste 100 posto spreman na listu svoju imovinu, ostati u redovnom kontaktu sa svojim agentom za nekretnine. Ona je najbolja izvor informacija kada je u pitanju znajući šta se dešava u vašem tržištu, posebno ako znaju svoje prodajnih potrebama. To je rekao, evo nekoliko ključnih pokazatelja jakog tržišta: Sve veći cena po kvadratnom metru i snižavaju dana da imovina ostaje na tržištu. Ako primetite ove trendove, to je dobro vreme da listu svoj dom.

Tventi20

Prepravljanje neće značajno Podići vrednost vašeg doma

Možete garantovati da dodavanje još jednog kupatila će biti povoljan za vašu dalju prodaju, ali koliko je treba definisati. Dakle, iako može biti korisno da urade neke ispravke pre nego što listing Vaš dom za prodaju (na primer, tone $ 20K u kuhinju da se vaš dom? A vrednost od čak $ 100K), proverite sa svojim agentom za nekretnine prvi bolji kolosek ako što te nadogradnje će biti vredno toga ili ne. Ako ne? I? Ipak ponovo udobno sa tržišnom vrednošću i prodajne cene? Izaći i navesti svoj dom.

Tventi20

Ti Početak doživljavaju školu za svoju djecu

Bez obzira da li gledate javnim ili privatnim školama, dođe vreme da ponovo razmotri svoju trenutnu lokaciju i pogleda na mesta koja najbolje služe svoje dete i njegovo obrazovanje. Uzimajući u renomiranom javne škole će takođe ćete uštedeti mnogo novca na privatne plaćanje školarine.

Tventi20

Iou Can not Stop Thinking About That Picture Perfect House Dovn the Road

Tajming je sve. Ako ste istaknut novi proizvod ili razvoj da bi voleo da kupi u sa stambenim ugovorima koje zatvaraju za par meseci, ne propustite priliku. List svoj dom sa realtor (uvek možete ga skinuti na tržište ukoliko se predomislite) i dobili ponudu pismo u.

Pratite PureVov on Pinterest
load...

Slične vesti


Post Kuća

10 najboljih stvari koje možete kupiti na mreži sa tržišta Magnolia

Post Kuća

10 susedstva u Nev Iorku koje vas vode na ludake

Post Kuća

11 stvari koje treba učiniti pre vaše sledeće večere

Post Kuća

7 stvari koje trebate učiniti pre nego što prodate svoj dom

Post Kuća

10 najboljih domaćih stajerskih hakera koje smo naučili ove godine

Post Kuća

Mat crni hardver ima trenutak i mi nismo ljuti

Post Kuća

Na ovim 5 kućnih ploča naučno je dokazano da se osećate bolje

Post Kuća

5 stvari koje se tiču svih tih jeseni ostavljaju vas samo raked

Post Kuća

Leto zabavlja za nepripremljenu

Post Kuća

9 kretanja koje smo spremni da započnemo 2018. godine

Post Kuća

10 jednostavno čuvanje stvari koje spasavaju praznike

Post Kuća

Slomiti boju: Plave kuhinje su sada šik