6 načina da napravite mamu prijatelje | RS.centerar.org

6 načina da napravite mamu prijatelje

6 načina da napravite mamu prijatelje

Biti roditelj je najbolja! Ali kao roditelj je takođe veoma, veoma teško, i uprkos tome što privezani očaravajući male čoveka, postaje usamljen. Unesite Mom prijatelju - tu da vam pomogne kroz infekcija uha i štrajkova glađu, i pričam sa vama o Ann Patchett kada treba samo za odrasle razgovor.

Ali ako ne i vašeg najboljeg prijatelja imao trudnoće pakt, oni mogu biti nezgodno da svratim. Evo nekoliko pametnih načina da pronađete jedan.

Pokušajte GRUPA A roditelja, ali ne treba očekivati čuda

load...

Ako vaš grad ili komšiluk već Grupa A roditelja (najčešće u organizaciji bebe starosti), onda samo napred i pridruži - ako se jednog novog prijatelja, možete da uspeh u obzir. Ako ne možete naći jedan, početi svoj. Znamo žene koje su se reklamiraju preko svoje lokalne biblioteke, teretanu ili kancelariji pedijatra.

Traže istomišljenika narode

Pronađena Sing-Along zapravo možete sesti kroz bez čepova za uši? Pogledajte oko sebe i vidimo ko još radi na hokus-pokus. Ako postoji jedna žena koja je odaje prijatelju vibracije - cool naočare? NPR Tote Bag - predstavite se, odmah.

Budite otvoreni za podešavanjima

Kad ti tvoj kolega govori o svom estetičar rođaka sa jedan-godišnji, ne odmah roll oči. Pristati na sastanak na slepo i vidi da li je odlepila. (Ako ne, možda ćeš naći svoj novi omiljeni facialist.)

I tate

Hej, to je teško tamo za Black Betti, koga neke žene teško da priđu. Ako vidite momak bori sa svojom Ergo 360, nude da pomognu i da li je ima bilo kakvu informaciju o novom otvaranju kafe do prekoputa. Ako ste zabrinuti o davanju se na pogrešan utisak, napomenuti da je vaš muž ima potpuno istu torbu.

load...

Ne brinite ako vaša deca nisu neposredni besties

Dakle, Čarli i Rubi nemaju ništa zajedničko? Ako i Rubi je majka slagati glatko, to je dovoljno u našoj knjizi. (A šanse su - deca će smisliti način da se igraju zajedno na kraju.)

I ne bojte se smanjiti i pokrenuti

Sintija iz igralištu dolazi na malo prejaka? Bridget iz priče sata pokušava da odgurne kristalno lekovito gluposti na tebe? Zapamtite: Treba da se ove ljude izvan konteksta klinci. To je potpuno u redu da se povuku ako hemija nije tu.

Slične vesti


Post Kuća

10 Prekrasni višegodišnji sadnici ove jeseni

Post Kuća

20 poklona za sve dude u životu

Post Kuća

7 stvari koje svakog vlasnika kuće treba da uradi jednom godišnje

Post Kuća

8 načina za postavljanje neizdržljive table za večeru

Post Kuća

Fete osvježi: 7 novih načina bacanja ljetne zabave

Post Kuća

10 trendova vezanih za vjenčanje koje potvrđuju poštu puževa i dalje su najbolje

Post Kuća

11 cool stavki da se miješaju u zid galerije

Post Kuća

7 renoviranja kuće, dobit ćete svoj novac

Post Kuća

Kako ne ubijati svoju orhideju (stvarno ovog puta)

Post Kuća

5 stvari koje trebate da dignete bebu da spava

Post Kuća

5 hemijskih free načina za rukovanje invazijom moljaca

Post Kuća

7 trendova dizajna kuhinje koje su spremne da budu ogromne u 2018