5 jednostavnih načina za čišćenje kuće, čak i ako nemate vremena | RS.centerar.org

5 jednostavnih načina za čišćenje kuće, čak i ako nemate vremena

5 jednostavnih načina za čišćenje kuće, čak i ako nemate vremena

Između vaše svakodnevno od devet do pet, a domaćin je mesečni klubu, lako je shvatiti zašto svoj dom ne uvek izgledaju kao savršeno stilizovan Instagram foto. (Hm, zdravo. Ti si samo ljudsko biće.) Da bi se kućni osećaju manje ogromna, evo pet čišćenje trikovi da svi uzimaju manje od deset minuta.

HonestliVTF

Koristite Basket Collection Method

Ako postoji bilo koji iznos nereda, bez obzira koliko čisti vaš dom je, može tražiti neuredno. Reši ga u nevolji metodom prikupljanja korpa. Grab korpi za veš, šetaju svoje kuće i bacite u svim predmetima koji su na svom mestu, kao i jakni koja je visila na poleđini trpezarije stolici. Podesite koš sa strane dok možete staviti sve tamo gde pripada.

load...
sponsored

Lora krila-Kamoosi

Dajte podove Kuick Sveep

Vi ne želite da razvale iz vakuuma svaki put kada Spot malo loptu prašine. Ostavite usisavanje za lenji Sundaiand drži podove pod kontrolom tokom nedelje sa Sviffer Sveeper. Zahvaljujući svojoj 360-stepeni okretnoj glavi, možete manevar pod kauč, zabavni centar i kuhinjskih elemenata u dva minuta ravnih. Da li je čudno da priznaju da nađemo ovo donekle zadovoljavajući?

@ Simplehuman / Instagram

Budite Strateški O otpadu Bags

Umesto pražnjenja smeće, a zatim stavljanje u svežem torbi, ostati jedan korak ispred u igri. Otvorite Empti Trash torbu, a onda uzeti drugu torbu, otvoren je jedan i stavio ga u prvoj (tako da imaju dvostruku torbu). Ovo raditi sve dok ne slojevita deset kesa, a zatim ih staviti u konzervu (presavijeni usne). Sledeći put kad izbacimo đubre, potpuno nova torba će već biti tamo, spremna da ide.

load...

GalDanieli / Getti Images

Držite otkažete poziv Smells u Bai

Na sreću, mirisi nisu tako teško da se maskira kao što se misli. Prvo, pronađe krivca i osloboditi ga tout suite. Ako je nesnosan miris se zadržavaju u frižideru, drži kafu melje u posudu na gornjoj polici. Ako dolazi iz smeća, bacite u nekoliko limuna rinds i pokrenuti ih. Ahh, slatki miris svežine.

IinIang / Getti Images

Use Iour Mašina za pranje sudova više nego sama jela

Umesto da gube vreme i čišćenje slučajnih alata i naprava pojedinačno, baci sve u mašini za pranje sudova u isto vreme. Topla voda i sapun deluje kao savršen dezinfekciju. Predmeti koji su prikladni za mašinsko pranje? Makeup četke, igračke za pse, domet Vent rešetke, prekidač ploče, četkice za zube, kabinet dugmad, kontaktna sočiva lista cases.the ide dalje.

load...

Slične vesti


Post Kuća

9 najboljih Florijanaca iz Los Angelesa za (skoro) svaku priliku

Post Kuća

3 letne tablice jednostavno kao i impresivne

Post Kuća

Izveštaj o mulju

Post Kuća

11 Predivna rodno neutralna rasadnička ideja

Post Kuća

11 cool stavki da se miješaju u zid galerije

Post Kuća

Šta raditi u hamptons-u

Post Kuća

Trenutno 22 najopćenijih stanova u Njujorku na tržištu

Post Kuća

8 jednostavne stvari svaka dobra domaćica treba znati kako da rade

Post Kuća

8 stvari koje možete učiniti večeras kako bi vaš dom izgledao veći

Post Kuća

7 slavna nadogradnja apartmana koju možete u potpunosti učiniti u svojoj zakupu

Post Kuća

7 letnjih zabavnih trendova koji napadaju dvorišta svuda

Post Kuća

9 jednostavnih načina da se mala kuhinja oseti veća