4 jednostavna načina za promenu vašeg apartmana u Nev Iorku | RS.centerar.org

4 jednostavna načina za promenu vašeg apartmana u Nev Iorku

4 jednostavna načina za promenu vašeg apartmana u Nev Iorku

Činjenica: Vi žive čaroban život u Njujorku. Možete imati Pad Thai dostavljen na 4 amIou poslati svoj veš svake nedelje. Živiš u "mikro potkrovlje" (što zaista znači da živite u kutiji za cipele). Ali samo zato što vaš stan je mali, ne znači da ne bi trebalo da bude lepa, funkcionalna i dobro organizovan. Vreme je da ažuriraju svoje mesto.

Srećom, Lou je nedavno otvorio dva njihovim radnjama kući-poboljšanje in Manhattan (možeš reći "Game Changer"?). Označeno smo uz enterijera gurua i stil ambasador Love Nikol Gibbons dok je postavljen na nekoj misiji da prepravim četiri mjesta na kojima se daju Njujorčani najveće glavobolje. (I usput smo otkrili veoma inteligentno korišćenje za malog kupatila koš.) Pogledajte naše snimke i da se inspirisao da poboljša svoj prostor u Njujorku minut.

load...

TRANSFORM vašu kuhinju

Da, možete zameniti staru opremu na svojim fiokama i ormare, čak i ako iznajmiti. Pogledajte kako je nekoliko jednostavnih svopovi, plus prilično prevlačenje boje na backsplash, može uzeti kuhinju na sledeće nivou veličini.

Ulepšati vašem kupatilu

Da li je to Mali, malecki kupatilo tvoj grčeve vaš stil? Malo kreativnosti, svež premaz boje i neki elegantan skladištenje je sve što je potrebno da bi se jedan čudan prostor u dobro organizovanoj mini spa. Plus: Najviše upotreba genije od koš smo ikada videli.

MAKE vašoj dnevnoj sobi VIŠE podnošljiv

Vi želite da vaš zajednički prostor da bude udobno, ali ne preplavljena tchotchkes i igračaka. Evo kako možete da nadogradite dnevnu sobu sa jednostavnim skladištenje, sofisticirane pribora i šik novu paletu boja za svaki slučaj.

Remont ormaru

Plastične Hemijsko čišćenje i (eek) vire hangers. Zvuči poznato? Samo zato što vaš ormar je sakriven od gostiju ne znači da ne bi trebalo da dobije svoju modernu makeover. Napred, kako da se obrati svoj nered - i divan, "Off the Vall" način da se koristi stick-u pozadinu.

load...

Slične vesti


Post Kuća

9 ideja za rodjendane za decu koja nisu hromi ili skupi

Post Kuća

7 trikova za beljenje belih

Post Kuća

6 stvari u vašim dečijim sobama koje ih odvraćaju od obavljanja domaćeg zadatka

Post Kuća

8 jednostavne stvari svaka dobra domaćica treba znati kako da rade

Post Kuća

10 ne-naglašenih ideja o ponovnom obradivanju porodice

Post Kuća

Kako feng Shui spava sa sobom za bolji ljubavni život

Post Kuća

21 stvari koje profesionalni organizator nikada ne bi imao u svojoj kući

Post Kuća

Pomoć! Koja je najbolja biljka koja mi stavlja u kupatilo?

Post Kuća

5 najtraženijih stvari u vašoj kuhinji (i kako ih očistiti)

Post Kuća

Najbolji odmor poslovi koji se dešavaju na eBaiu

Post Kuća

8 odličnih mesta za održivu kupovinu u Njujorku

Post Kuća

Ovo je najveći domaći trend za pad 2018