Gde da popiješ u Dalasu odmah | RS.centerar.org

Gde da popiješ u Dalasu odmah

Gde da popiješ u Dalasu odmah

Slušajte, Dallasites. Postoji čitava nova grupa restorana u gradu. I vaša misija, treba da odlučite da ga prihvati, je da neke rezerve, idi tamo i pokušaj ovih šest tačaka.

Kin kin / Belgrade

Kin kin Urbana Tajlandski

Ovaj grad je potrebno još Thai Restaurant - ozbiljno. A Chef Eddi Thretipthuangsin je odvesti na tradicionalne tajlandske kuhinje je moderan ali ipak pristupačan. Ne možemo dobiti dovoljno Eddi T je knedlama (napravljenih sveže u kući svaki dan), prženi Bangkoku škampi u slatko šljiva sosom ili tampon Ki kositi rezance (da se pripremi za začinjene udarac).

load...

Najnoviji Haunt da otvori na donjem Greenville ima mozes-be-beat kombinacija: udobnost hrane i zanatskih koktele. Chef Ian Tate meni karakteriše sastojke direktno iz njegove porodice farmi, i daje čak i najviše klasik južne jela dobrodošao ažuriranje (poput piletine to je čaj-rastvorom soli, a zatim prženim).

Ovo bi mogao biti najtopliji savremeni japanski restoran da udari Dallas - nikad. Dakle, napravite rezervaciju za ukus jela poput beba Iellovtail tunjevine u ponzu ili kratkim rebra pomešane sa azijskim kruške i poljoprivrednih zelene. U suprotnom, bićete čeka na vratima i na kraju jede svoju večeru posle 11 časova

Bravo, Triniti Grovs! Ste dodali još jednu neverovatnu restoranu u Dallas trpezarijom sceni sa off-sajt Kuhinja. Prep čulo ukusa za četvrtinu kilograma Angus burgera sa mešavinom preliva kao karamelizovanim lukom, pržene Jalapenos i dimljenom slaninom-uživaju u sve smooshed između sveže pečenih peciva Selo pečenje kompanije.

Pošto Dalas je švedski sto za kuhinje, lepo je imati sve American Grill kao Pol Martin je u miksu. Ti ćeš se naslađuju na jela kao što su Tekas RedFish ili francuski-dip pečenje-govedine sendvič. I šta god da uradiš, ne propustite makarone sa sirom, koji koristi Tillamook luk i delove hrskavom pršutom.

load...

Ova tačka na Belt Line nudi istinske udobnost obroka u istinski ugodnom okruženju The separe je promeniti svrha prikolica Airstream, i, slabe za vrckavim ploča i knickknacks liniju zidove. Očekujte piletinu i vafli, domaće sos i Nana-odobreni ispalio pile, plus domaće kolače i pite za desert.

Ida Kler, 5001 pojas linija Bo.; Addison; 214-377-8227 ili ida-claire.com

Pratite PureVov on Pinterest

Slične vesti


Post Hrana

8 najboljih jela sa tikvicama u Nev Iorku da probaju ovu jesen

Post Hrana

7 mita za prestanak verovanja

Post Hrana

9 obroka za bič kada je fend-for-iourself noć

Post Hrana

10 ljetnih koktela koji su vam potrebni u svom životu

Post Hrana

12 zapravo ukusnih načina za kuvanje sa neželjenom poštom

Post Hrana

Naš omiljeni kafić za poslastice, ambijent i kafu

Post Hrana

Zašto će nutritivni kvasac postati vaše tajno oružje za kuvanje

Post Hrana

Los Angeles najbolji 5 restorani za zabavne noći

Post Hrana

6 epskih Burgers koje možete dobiti samo ovog leta

Post Hrana

Definisani su 19 fanci foodie termina (niste sami)

Post Hrana

7 najboljih pasta bez glutena možete kupiti u prodavnici prehrambenih proizvoda

Post Hrana

Ova personalizovana pretplata za kafu učinila je moje jutro 10 puta bolje