8 međunarodnih doručka koje morate probati | RS.centerar.org

8 međunarodnih doručka koje morate probati

8 međunarodnih doručka koje morate probati

Hvatanje međunarodni let iz JFKmai bilo teško tokom radne nedelje, ali i dalje možete sate svoj Vanderlust (i vratiti se na vreme za rad) putem jednog Scallion-palačinka doručak foliju ili blintz sir-punjena. Evo, osam globalna sam jela trebaš pokušati u najkraćem roku.

iaso Tangbao

Shanghainese: Iaso TANGBAO

Samo nekoliko koraka od Grand Central Terminal, Bilevel Midtovn brzo-service restoran Iaso Tangbao je dokaz da je shanghainese uličnu hranu sa početkom u 8 časova Skip liniju na Starbucks i popijemo kafu ili čaj da ide sa Taco-stilu scallion palačinke sklopljenim sa jajima, Congee sa svinjetinom , slane vi tiaocrullers (aka Chinese krofne) i pileće lepljiva-pirinač knedle.

load...

Japanski: økonomi

Pravi Vilijamsburg dragulj, økonomi (koja postaje Iuji Ramen noću) služi tradicionalni japanski doručak na radnog dana ujutru, nudi set meni lokalne morskih plodova, povrća, jaja, miso supe i pirinač sedam zrna kapiji dole u ​​miru, mali prostor.

150 Ejnsli St., Brooklin; okonomibk.com

Suzi je ROTI salon / kompanija Ielp

Caribbean: Suzi je ROTI salon

Napravi B A tropska priliku sa peći i saltfish, kao am specijalitet mnogih karipskih zemalja (videćete različite iteracija u Trinidad, Gvajana i Jamajke, za početak). "Pecite" odnosi ovde na nadutosti, svetlo-kao-vazduh pržena FlatBread, koji zatim dobija punjene sa lisnatom cod koji je začinjena i dinstane sa začinima.

907 Crkva Ave, Bruklin; 718-282-8190

Metju P./Ielp

Mekican: Lupita je

load...

Svakog jutra u Istočnom Harlemu, Lupita je Doles od Huevos izobilju. Izaberite iz Huevos Rancheros polili u začinjeno crvenom sosu, Huevos la Mekicana (scrambled sa lukom, Jalapenos i paradajza), Huevos con chorizo ili hrskavim Chilakuiles. (Takođe ćete pronaći huaraches-slici gore-koji nisu doručak hrane, ali su ukusne.)

2049 Drugo Ave.; lupitasrestaurantnic.com

Čaj i Simpatija / Belgrade

Engleski Tea & Simpatija

Stavi najboljeg britanskog akcenta (ili ne, to je u redu previše) i sedite na tradicionalnom doručka u ovom neodoljiv Grinič Vilidžu čajdžinici. Odlučite se za Bangers i kaša (prevod: kobasica i krompira), Velški prženi sir (A Melti sir sos preko tosta) ili kolače sa džemom i kajmakom. Oh, i šolju-šta drugo? -English Breakfast.

108 Grinvič St.; teaandsimpathi.com

Veselka / Belgrade

Ukrajinski: Veselka

Mi ćemo da pogodim i reći da si završio ovde posle jedne ili dve krajem noći u East Village. Ali institucija jednako vredi posetiti u danu: Mislite blintzes punjene sa sirom farmera, krompir palačinke prženi na hrskav sa strane jabuke i pavlakom, i omlet sa Kaša (Istočne Evrope zrna).

144 Drugo Ave.; veselka.com

Kunjip / Belgrade

Korejski The Kunjip

Jedan od mnogih kosovskih gradova restoranima otvorenim 24/7, ovaj tradicionalni korejski restoran nudi beskrajnu pristup ključa supe kao doenjang-jjigae (soja pasta paprikaš), domaći Mandu (knedle), morski plodovi palačinke, sparno bibimbap činije, kimchi palačinke i još mnogo, mnogo više.

32 V 32nd Street.; kunjip.com

michael P./Ielp

Australijski Little Kolins

Svako je opsednut sa Aussie brekkie, i to čudan Midtovn kafe ne razočarati. Da ide sa svojim stan bela, da jedan avokado i feta kaša služio na hrskavim hleb sa posipa Čilea pahuljica i Pepitas, musli prelivene cimeta džemom i bobica, a za one koji mogu da podnesem, tost sa brisa od Vegemitea (za vašu informaciju , malo ide daleko).

667 Leksington Ave,.; littlecollinsnic.com

Pratite PureVov on Pinterest
load...

Slične vesti


Post Hrana

24 mirisnih deserta koji su vam potrebni u svom životu

Post Hrana

10 tajnih rešetki da proverite da li možete da ih pronađete

Post Hrana

Doručak u ledu je stvar i mi smo zvanično opsednuti njima

Post Hrana

Kako jesti čistu za svih 21 obroka ove nedelje (čak i ako ste lijeni)

Post Hrana

7 jednostavnih sezonskih recepata za skuash

Post Hrana

6 Tiki barova u Los Anđelesu Sa svim dobrim vibracijama

Post Hrana

14 doručak bez mleka, morate pokušati

Post Hrana

23 najkvalitetnijih čikarskih jela morate pokušati barem jednom

Post Hrana

Najbolji zdravi, brzi ručak u Njujorku (koji nisu pret)

Post Hrana

7 kuhinjskih uređaja koje se menjaju u igri i pokušavaju ovog leta

Post Hrana

Najbolji prokleti Margaritas u Nev Iork Citi-u

Post Hrana

Najbolji kubanski sendviči u Majamiju