7 hranu koja vas tajno čine umornim | RS.centerar.org

7 hranu koja vas tajno čine umornim

7 hranu koja vas tajno čine umornim

Vi čudom dobio punu osam sati sinoć i već oborili jutro Starbucks. Pa zašto ste bore da držite oči otvorene? To može biti ono što ste imali za doručak. Dok spavanja-promovisanju osobine određene vrste hrane 'može da bude spasilac u 1 sat posle ponoći, mozak koji je najbolji za spavanje nije baš idealna na, recimo, vaše 2 pm sastanku. Evo sedam skrivena hrana da pazite.

Ovsena kaša

Čekaj šta? Da, klasični doručak hrana može da pokrene svoje telo da proizvodi melatonin, zahvaljujući carbohidrate- i vitamina B6 bogat profilu. To ne znači da treba da nađemo novu pm obrok u potpunosti-budi siguran da ga upariti sa zdravih masti i proteina da se uspostavi ravnoteža svoje efekte.

load...

Banane

Znate da su bogati kalijumom, ali da li ste znali da imaju visok nivo magnezijuma, koji govori svoje mišiće i nervni sistem da se opustite? Veliki neželjeni efekat u 8 časova-a u 8 časova, ne toliko.

Humus

Znamo: Ovaj nas je iznenadila, takođe. Grašak je bogat triptofan, a zahvaljujući ugljenih hidrata koje sadrže, da bude isporučena do mozga brzo. Ne morate da se zakunem sa vašim omiljenim popodnevnu užinu, ali možda bi izbegli poliranje sa celu kadu.

Orasi

Bademi i indijski orah su naročito magnezijum bogate (jer se seme bundeve). Ako obično se dovoljno magnezijuma, trebalo bi da bude u redu, ali ako telo žudi mineralnih, moglo bi "nagrada" vam talas iscrpljenosti.

Mlekara

Svi su čuli staru "mleko pre spavanja" savete, ali možda se neki od tih efekata Snooze-izazivanje kada ih don'tvant. Dairi sadrži i kalcijum i triptofana, a bivši promoviše apsorpciju drugog. (Uz to, čak i blagi osetljivost na mlekare može dovesti do osećanja inertnosti.)

load...

Perece

Žao mi je, ali da nekolicina si me uhvatio za energetsku poticaj mogao da radi suprotno. Refined ugljenih hidrata (sve sa belim brašnom, u osnovi) da vaš nivo šećera u krvi brzo raste... I onda srušiti.

Cheeseburger

Džinovski, protein teške obrok je u osnovi poljubac deathif vi pokušavate da ostane budan. Vaše telo mora da radi teže vari crveno meso, a velike količine soli usporiti proces dole još više. I kada se sve to energija preusmereni na stomaku, vi ostali plaća cenu. Drugim rečima: Comas hrane su stvarni.

Pratite PureVov on Pinterest

Slične vesti


Post Hrana

Hoteli sa najboljim uslugama u sobi u Čikagu

Post Hrana

Um, avokado i čokolada ukusno zajedno

Post Hrana

15 najboljih stvari u SF-u za 10 EUR ili manje

Post Hrana

10 stvari koje je tvoj Bartender voleo da prestaneš raditi

Post Hrana

7 trikova za povlačenje zahvalnosti u poslednjem trenutku

Post Hrana

6 tajni čikarskih prodavnica u Chicagu koji će promeniti vaš život

Post Hrana

Rangirani su najbolji sendviči na sosu na žaru u Njujorku

Post Hrana

17 svježih recepti za heirloom paradajz

Post Hrana

5 restorana u predelu zaliva koje morate odmah da se vratite

Post Hrana

5 zdravih kućnih jela za ishranu kako bi ste bili zadovoljni sami

Post Hrana

Brzi vodič za pripreme za obroke u Chicagu

Post Hrana

7 restorana u celom30 u Čikagu