6 grešaka koje verovatno pravite kada kuvate ribu | RS.centerar.org

6 grešaka koje verovatno pravite kada kuvate ribu

6 grešaka koje verovatno pravite kada kuvate ribu

Kupili ste sveže Snapper na tržištu. Pratili ste recept ka T. Dakle, zašto je ukusa ništa slično neverovatne ribe ste imali u svom omiljenom francuskom restoranu prošlog vikenda? Ovde su šest razloga vaš riba nije ispalo dobro, i kako da svoj igru.

Vi Cook It Straight Out of the Fridge

Stavljanje hladne (ili još gore, zamrznute) file u tiganju da kuva ribu neravnomerno. Da bi bila od isušivanja spolja i ostati hladan iznutra, neka dođe do sobne temperature na pultu za 15 minuta pre nego što se kuva.

load...

Vi Boil celog Lobster

"Držeći čitav jastoga u lonac ključale vode uzrokuje da raskuvati rep", kaže Luka Holden izvršni direktor i suosnivač Luki Lobster. Uklonite kandže i paru ih u lonac sa malo vode za 8 do 9 minuta, a zatim uklonite rep i stavi ga u brojlera. Što je meso drugi više nije providna, gotovo je.

Iou Do not Check za kosti

Čak i ako je file je označen "bez kostiju" u prodavnici, to ne znači da ne postoje nekoliko lutalica unutra. Prstima duž ribe, osećaj za bilo špicastim udaraca, pre nego što se kuva. Ako osećate kost, izvucite ga sa pincetom.

Vi Stavite ribu u Pan pre nego što bude Vruća

Znamo da ste gladni, ali bacanja file u hladnom tiganju će ribe štap i kuvajte neravnomerno. Kuvari Džoš Ochoa i Endi Aleksandr od siledžija u Njujork Citisuggest pan-Searing: Premažite tiganj sa ulje od repe i to zagrevaju na srednje visoka. Kada je posuda vruće, neka riba spržiti za 3 do 5 minuta, a zatim okrenite i pustite da kuva još 3 minuta na suprotnoj strani. Nakon početnog Sear, možete pratiti toplotu dok se ne kuvano onako kako želite.

load...

Iou Do not Pat the Fish Dri

Ako želite vlažan, flaki ribu, pomislio bi da ga drži u svojim prirodnim sokovima može samo pomoći proces. Ali, da bi ribu od dobijanja teško i sentimentalan, uvek pat da se osuši sa papirom pre kuvanja. To takođe važi i za školjki, kaže Ben Conniff, suosnivač Luki Lobster. Izbegavajte kupovinu školjke koje su pakovane u tečnost i odlučite se za suve šnicle, koji bi trebalo da bude Potapšao papirnim ubrusom pre searing da se to zlatno-braon koru.

Vi koristite Dirti roštilju ili pećnice Rack

Znamo da si zauzeta žena, ali kada baciš komad lososa na roštilju neposredno posle kuvanja hamburgere i povrće, osetljiva riba je veća verovatnoća da će ostati i raspadne. Čista, suva i sprej roštilj slobodno sa jestivog ulja pre kuvanju riblje-i koriste lopatice, a ne klešta, da ga flip.

Pratite PureVov on Pinterest
load...

Slične vesti


Post Hrana

18 jednostavnih indijskih inspiracija recepti koji su brži od oduzimanja

Post Hrana

Indijska kuhinja ima veliki trenutak u SF-u i tu je rezervacija

Post Hrana

5 najboljih novih restorana u Los Anđelesu

Post Hrana

20 salata da te probije kroz zimu

Post Hrana

7 mesta za podizanje najboljeg zahvaljivača

Post Hrana

23 prehrambenih hakova koji će promeniti ceo život

Post Hrana

6 Čikago barovi da razvrsti dan svete Patti (da, moguće je)

Post Hrana

11 hrane koja je bila Kale u svom vremenu

Post Hrana

21 jela od roštilja koja su bolja od glavnog događaja

Post Hrana

5 novih zdravih i ukusnih grab-and-go spotova

Post Hrana

Zaboravili ste da odmrznete ćurku. Evo kako ga popraviti

Post Hrana

Koji su to mamci i kako mogu da mi pomognu da smršam?