Spljoštiti se od scrimp: Odjeću koju trebate (i ne bi trebalo) provoditi puno | RS.centerar.org

Spljoštiti se od scrimp: Odjeću koju trebate (i ne bi trebalo) provoditi puno

Spljoštiti se od scrimp: Odjeću koju trebate (i ne bi trebalo) provoditi puno

Heiiii, veliki rasipnik. Jednog dana ti zalihe na japankama na Old Navi i sledećeg ste granatirali iz vrijedan nekoliko plate na tome predivnom Chloe crossbodi ste balavila mesecima. Pa gde povući crtu? Ovde smo da vam dam pogura u pravom smeru sa šest tačaka vredi dodatni novac - i šest možete potpuno da sačuvate na.

Kristijan Vierig / Getti Images

Denim Jeans: razmetanje

Naravno, to je lako naći teksas za manje. Ali na osnovu činjenice da ćete ih nositi sa svim, ići na kvalitetan par koji je vredan nekoliko dodatnih dolara i odgovara ti kao rukavica.

load...

Pošto Fit nije toliko važno za jaknu u odnosu na pantalonama, možete naći milion stilove koji neće razbiti banku i izgledaju baš tako skupo kao verziji dizajnera.

To je jedan od naših najgorih modnih noćne more: Sedenje u važnom sastanku u svrbi poliestera sakou koji izgleda kao da ga maznuo sa dna prodajne bin. Poverenje: Iznos puta ćete nositi ove staple (i utiske da će se to učiniti) će sigurno nadoknaditi viši cijenom.

Mi do not znam za tebe, ali možemo? T reći da velika razlika između jednog rajon bluzu i sledeći. A pošto ti? Verovatno ću težiti ka trendier stilova za prebacivanje stvari, ne? Ll biti isplativi da potroše manje na svakoj.

Ne rizikuje bol i frustraciju bargain lova za dobar, kvalitetan rublja. Get opremljen od strane stručnjaka i provesti (dostojnog) dosta penija zbog svojih devojkama, jer verovatno ćete ga nositi više nego bilo šta drugo imate.

load...

Sve pamuk komadi nisu stvoreni jednaki... Ali oni su prokleto blizu. A pošto (verovatno) bićete ga baca na idu namirnice ili hoda psa, možete potpuno zadovoljiti opciju deset buck.

Dobiti izgled: H Uniklo ($ 10); Topshop ($ 12)

Kirstin Sinkler / Geti Slika

Heels: razmetanje

Originalna koža pumpe su stvar lepote i da će vam trajati godinama, za razliku od jednostavan za mesta skaja. Pošto ne možete ići u redu sa akt ili crn, razbiti banku za dizajnera par koji ćete zauvek nosi (i da će se osećati mnogo bolje na nogama).

Naravno, ti? Ću ih nositi puno, ali to? Zato što se bruto i prljavi tako prokleto brzo. Zgrabite svaki cheapie par koji ste osvojili? T cri nad kada raspasti nakon nekoliko sezona.

Sećaš li se kada ti je mama donela niz njeno lepo pretučen-stare Tote vama u srednjoj školi? Ista ideja. Pravi koža CARRIALL će vam trajati decenijama i nikada ne izlaze iz mode.

S druge strane, ovi manji pribor ulaze i izlaze iz mode u zavisnosti od oblika, obrazac, tkanina, metalnim detaljima, itd Potražite verziji van marka sa minimalnim ukrasima, tako da vam traje više od jedne sezone.

Don t? Odustati važne faktore kao što su luka podrške i vazduha da spasi nekoliko dolara. Iz vaših nedeljnim trči do trampoline klase (i sve između), pristojan ulaganje u patike neće isplatiti.

Istina? Možete definitivno izgledaju odlično i osećaju dobro u paru koji? E notLululemon. Znamo, bogohuljenje, ali spandeks je skoro ista u svim sferama, pa do not get previše uhvaćen u imenima dizajner.

Dobiti izgled: Old Navi ($ 10); Fila ($ 18); Athleta ($ 30)

load...

Slične vesti


Post Moda

Šta nositi na crno venčanje

Post Moda

12 Audrei Hepburn citira da nikada (nikada) ne stari

Post Moda

5 novih trendova torbu za 2018

Post Moda

7 brendova odjeće sa najboljim popustima

Post Moda

10 najfotopičnijih odeća koje možete nositi

Post Moda

Najbolje letnje haljine za svaki tip tela

Post Moda

Apsolutna najbolja mesta za kupovinu osnova garderobe

Post Moda

8 neočekivanih noći za novu godinu koja nisu sjajan

Post Moda

Najbolje jumpsuite za svaki tip tela

Post Moda

9 poznatih engleskih prstena koje želimo ukrasti

Post Moda

Uzmite 5 minuta do Ogle pariske modne haljine sa nama

Post Moda

30 ljetnih suština koje su upravo ono što je doktor naredio