7 najboljih odjeća za svaki tip intervjua za posao | RS.centerar.org

7 najboljih odjeća za svaki tip intervjua za posao

7 najboljih odjeća za svaki tip intervjua za posao

Između pripremaju svoje Talking Points vremenskog svoju odlazak na posao tako da nema rizika od kasni, intervjui za posao može biti veoma stresno. Zato želimo da se još jedan zadatak sa tanjira: izbor savršen outfit. Evo sedam ideje koje prevazilaze tipične odelo, tako da izgledaju veoma stilizovano i elegantan (nije krut i ukočen).

ektra Mala

Menedžer: štampanom bluza + Olovka suknja

Ako društvo ste intervju za poseduje biznis-Casual Dress code, možete držati klasične VORKVEAR namirnica poput svile bluze i olovke suknje, ali pokušajte da ih u zabavnim otisaka i tkanina kao što Chambrai.

load...

Mislite o ovom combo kao današnjeg verziju crne ili plave pantsuits. To je dokaz da svetle, letnje nijanse i dalje mogu da rade za poslovna okruženja tako dugo dok je sposoban samo u pravu.

Dobiti izgled: banana republika Blazer ($ 168); Cece pantalone ($ 109)

Ovo vreme sutra

Publicista: moto jakna + Vstroennie Mini haljina

Možda najviše svestran opcija u različitim industrijama, midi haljina se osvežava (posebno tokom toplijih meseci), ali je povučen zahvaljujući svojoj dužini. Osim toga, možete lako drape jaknu ili džemper preko ramena za dodatnu sjaja.

Iako može biti nezgodno da se pojavi na povremeni kancelarijskom okruženju Preterano u petama i omotača, koji se loše obučen za intervju za posao je mnogo gore. Pokušajte uparivanja neke jasne pantalone sa labave uklapanje sakou da pronađe srednje rešenje.

Dobiti izgled: Zara jaknu ($ 70); J.Crev pantalone ($ 158)

Krive na budžet

Učitelj: Štampa Dress + Top Handle Bag

Sada nije vreme da se rizik sa komadićima da nekako-nekako odgovara. Kada oblačenje na intervju za posao, želite da nosite nešto što je profesionalna, ali takođe čini da se osećate udobno. Damski haljina u tečnom tkanine laska skoro svaki tip tela i omogućava vam da svoj um skinete odeću i koncentrisati na pitanja koja su bacana na tebe.

load...

Ide u više poslovnom okruženju? Dva klasična trendovi koji izgledaju posebno elegantan u paru zajedno su monohromatski oblačenje i vojne detalje. Krajnji rezultat je zakopcan, ne gledajući toobuttoned gore.

Ako intervju za poziciju u kreativnom polju, želite da pokažete neki smisao svog estetskog kroz vaše garderobe. Jedan od načina da se ovo uradi je kroz neočekivane Cuts (poput jednog ramena dekoltea) i ukrasnim detaljima (kao što su preterane ruffles na jednoj nogavicu). Samo nastavi paletu boja neutralna, tako da ne izgledate kao da ste krenuli u Met Ball.

Dobiti izgled: Theori vrh ($ 255); COS pantalone ($ 115)

load...

Slične vesti


Post Moda

Najmanja vežba za vežbanje ispod 30 evra

Post Moda

Koji San Francisci nose ovu zimu

Post Moda

80-ta moda: Dobra, loša i direktna smešna

Post Moda

6 modnih izbora koji govore svetu ja sam iz Los Angelesa

Post Moda

Kišni dan potreban vam je u vašem arsenalu

Post Moda

8 stvari koje smo saznali o oblačenju naših tela od Ami Schumer

Post Moda

8 komada treninga možete nositi ceo dan i ne izgledati nesigurno

Post Moda

8 T.J. Makk šoping tajne morate znati

Post Moda

17 najboljih stvari za kupovinu od J. Creva upravo ove druge sekunde

Post Moda

15 poklona za ljude koji se oblače bolje od vas

Post Moda

12 kaputa za kupovinu pre nego što postane hladno

Post Moda

Dokaz da muška odeća izgleda bolje na ženama