Vaš put za provodjenje smešno vrućeg dana u viliamburgu | RS.centerar.org

Vaš put za provodjenje smešno vrućeg dana u viliamburgu

Vaš put za provodjenje smešno vrućeg dana u viliamburgu

Znate one dane kad i uputite na bodega za ledeni čaj deluje kao putovanje preko Sahare? Da, nismo fan ni. Ovaj dan-dugo maršruta u najluđa oblasti Bruklinu će vam pomoći da zadržite hladan dok sunce konačno, milostivo ide dole.

Tventi20

9: 00-iš am: Hop na trajektu  

Pun pare podzemnom železnicom na dan, a 100 stepeni? Da, ne hvala. Umesto toga, odlučiti za vetrovitom vožnju na Istok reka Ferri-vetru u lice ti je mnogo bolje buđenje poziv nego da se punjena u parom L automobila. Preuzmite appto izgledaju gore puteve ka jugu ili Severnoj Villiamsburg i nab ulaznice.

load...

Leta sok i kafu

10:00: Gorivo Gore

Kada vaša kosa se drži na leđima od doručak (zahvaljujući, vlažnosti), uobičajene palačinke ili shakshuka se oseća pomalo težak. Umesto toga, hit do kvart sokovnik, Summers Brooklin, za ultra-osvežavajuće Zelena Smoothie ili ledenom, house-made GRANOLA vrhom acai činiju.

155 S Četvrto St, Bruklin; 347-987-3558 ili summersbrooklin.com

McCarren Hotel bazen

11 sati Chill poolside

Da, znamo uzimanje dipisn't baš roman koncept, ali kada su vibracije su ovo dobri, ko smo mi da se raspravljam? Visoko Instagrammable bazena na McCarren Hotelhas svime što je potrebno za pravilno Lazi Afternoon (dnevno prolazi se kreću od $ 55). Imaćete besplatan Vi-Fi, peškir uslugu i pristup vanjskim tušem na, a kad ti se gladni (za nešto vrednije od Rose), možete lutati u restoranu na Retro in-house, oleandrima.

load...

160 N. 12th St., Brooklin; 718-218-7500 ili mccarrenhotel.com

4 am: Priuštite vaši nokti (bez hemikalija)

Pobegne u klimatizovanim noktiju salon je pokušao-i-istina toplote utaja potez, ali koliko njih takođe nude eko-prijateljski i ne-toksične tretmane? Na pH 7, možete birati između tri i pet-free laka za nokte. Dakle, dok ste beg toplotu, možete izbeći formaldehid.

227 Grand St, Bruklin; 718-218-8586 ili ph7nailcouture.com

maison Premijera

5 am: Get In na Oister Happi Hour Action

Sledeće: A koktel den prepunu svim stare škole kafe Vibes (uključujući i listu Absinthe) u. Ako je dovoljno hladan, pokušavaju da uhvate sumnjivog mesto u bujne bašte na otvorenom i naredi do ledeno hladan gusti sok dok pokušavate da ima smisla na činjenicu da ste vi u Bruklinu, a ne Nev Orleans. Happi hour (radnim danom od 4 časova do 7 časova i vikendom 11 do 1 am) znači $ 1 ostrige iz robustan menija. Zato se koliko želite.

298 Bedford Ave., Villiamsburg; 347-335-0446 ili maisonpremiere.com

7 am: Praznik na Pizza

Budimo iskreni: Milion kamenice nije mogao da nam napuni. Dakle, sada kada smo malo pijana, vreme je da Carbo-opterećenje. (Hej, imamo puno znoji danas.) Na malo hladnije dana Pier 6 lokacija Fornino je, idealno mesto za dole pita vedrim nebom. Na vrućem dana, međutim, mi smo zahvalni za novu Villiamsburg izdanak, koja ima prostranu (i blaženo temperature-controlled) trpezariju, tako da mogu da uživaju u našoj, šparoga-i-pršutare vrhom picu na drva u udobnosti.

291 Kent Ave, Bruklin; 718-304-6004 ili fornino.com

9 pm lek koji Sveet Tooth

Šta je hladnije nego biti u redu? Ice cream koji je bio blic-smrznut tečnim azotom u -321 sladoleda. Praznik na ukusa, kao što su logorske vatre (sladoled od čokolade sa prženim Zefir i Graham krekera) ili matcha, zajedno sa zelenog čaja Kit Kats.

288 Grand St, Bruklin; 929-228-9008 ili 321icecreamshop.com

load...

Slične vesti


Post Zabava

4 poznate njujorške filmske spotove vredne posete

Post Zabava

11 TV emisija možete gledati sa svojim značajnim drugim

Post Zabava

6 načina da se vaša kancelarija praznično zabavi epsko

Post Zabava

30 stvari koje razumete samo ako ste iz San Franciska

Post Zabava

Dobijte tretman poznatih ličnosti na ovih 6 bioskopa u Njujorku

Post Zabava

Rangirano je 16 najboljih TV emisija postavljenih u Čikagu

Post Zabava

6 stvari bridesmaids nikada ne bi trebalo objavljivati u društvene medije

Post Zabava

13 imena poznatih imena koje svi pogrešno objavljujemo

Post Zabava

10 najkvalitetnijih duhova tatice-ćerke slave

Post Zabava

21 stvari razumeju samo mame dečaka

Post Zabava

10 naših omiljenih citata o Njujorku

Post Zabava

Kako imati najbolju sobotnu noć ikada u hamptonima