Najcenjenije biciklističke staze u Čikagu | RS.centerar.org

Najcenjenije biciklističke staze u Čikagu

Najcenjenije biciklističke staze u Čikagu

Spin klasa je odličan za čišćenje svoju savest. (Adios slanog karamel kolače.), Ali bi to moglo biti bilo tamnije ili glasnije? Ovog vikenda, izvadite pravi bicikl - onaj koji se kreće - i log nekoliko milja na ovim zarastao, scenic staza koje će vas dobiti na otvorenom, van gradskih ulica i nazad u vozeći svoj put.

Lakefront Staza (Jug)

Puna 18 milje trailis dragulj, ali simpatija čovječanstva na severnim sekciah putu može izazvati bicikl bes ti ozbiljno ne treba. Južno od muzeja Campus, međutim, stvari otvori skroz do Hide Park i izvan nje. Ne propustite apsolutno najbolji pogled skiline od Promontori Point.

load...

Green Bai Road, vožnja

Ovaj put devet milja vas vodi kroz neke od toniest zip kodova na severnoj obali. Stop da kupuju u centru Vinnetka, Lake Bluff ili Highland Park, a zatim cak preko na jezero za plažu piknik.

Severna Filijala staza

Na ovaj jaunttovard severne 'burbs, vi ćete zagrli severni krak reke Chicago, počevši na sjeverozapadnoj strani kod Devon i Milvoki puteve i namotavanje kroz Skokie laguna i Erikson Voods na putu ka Čikago Botaničke bašte u Glencoe.

Kal-Haven staza

Road trip! Većina Chicagoans provedu bar deo svojih leta u Southvest Michigan ionako, pa zašto to ne raditi na dva točka sa 34 milje ridethrough mali gradovi, voćnjaci i farme između Kalamazoo i Južne Haven?

Ilinois Prairie Put

Pack veliki ručak ako planirate da pokrije celu dužinu ovog 61 milja šine-to-staza staze, koja se proteže preko delova Kuk, Kane i Dupage okruga i rolni kroz otvorene livade, gustoj šumi i nekoliko zapadne prigradskim naseljima.

load...

Palos Forest Preserve

Break out gume masnoće i glavu jugozapadno da uživaju više od 50 milja olujne staza, uključujući jedinim legitimnim Mountain bike rute u gradskom području.

Morton Arboretum

Glava na zapadnim predgrađima sa ili bez vašeg bicikla na cruiseamong diže Oaks, javora i jasena. Iznajmljivanje je na raspolaganju, a putevi su bez automobila cijelo ljeto petkom od 5:30 časova do zalaska sunca, a subotom i nedeljom od 7 do 9 sati (ulaznica važi).

Des Plaines reke staza

Izlazi iz grada na 31 kilometara od drobljenog gravelthat će vas voditi kroz ekosistema (mislim pustinja i močvara) na nekoliko šume čuva na putu iz Čikaga skroz do Visconsin, ako se osećate ambiciozan.

606

Otvaranje 6. Juna, Bloomingdale Trailvill biti bicikl / pešačka ekvivalent "L" je gotovo tri milje cevovod rekreativnog pristupa i parke izgrađen na duge napuštenom pruge koja se proteže od iznad gradskog habanja na Bucktovn, Vicker Park, Logan kvadrat i Humbolt park.

load...

Slične vesti


Post Telo

Klase vežbanja koje možete da vodite kod kuće

Post Telo

Kako se masirati sa kućnim predmetima

Post Telo

7 iznenađujuće zdrave hrane

Post Telo

14 faza vaše prve klase dušeka

Post Telo

9 koraka na bolji noćni san

Post Telo

Koji je čist za tebe?

Post Telo

Najbolji bazeni u Njujorku za letnje vežbe

Post Telo

8 pametnih, zabavnih dama koje ne mogu vjerovati da još uvek pričate o svojim telima

Post Telo

7 načina da poboljšate svoje pamćenje

Post Telo

Opustite se kao gisele bundchen

Post Telo

5 ženskih fudbalera koji vladaju

Post Telo

Najlepše biciklističke staze u zalivu