7 najboljih bazena u Los Anđelesu | RS.centerar.org

7 najboljih bazena u Los Anđelesu

7 najboljih bazena u Los Anđelesu

Ti si tako, tako vruće. A plaža je tako, do sada (ili možda jednostavno ne osećam kao bave Sav taj pesak i parking muke). Dakle, šta je alternativa?

Napravi Beeline ovim Los Angeles bazenima, razvrstanih po šta ste raspoloženi za. Druženje, plivanje krugova, čak i samo mirno sunčanje - sve je tu. Zato što ima više u životu od leži na prepunom patch peska.

load...

Best Tiho Sunčanje

Mondrian je dana bio je 24-7 lupanje hot spot su gotovi. Sada je pozitivno mirno, posebno tokom svakog radnog dana od 11 časova do 3 popodne, kada se ne naplaćuju na LOLL po krovu bazena sa predivnim pogledom na Zapadnom Holivudu. (Imajte u vidu da Valet Parking košta $ 14 za tri sata.)

Mondrijan Los Anđeles, 8440 Sunset Blvd..; 323-650-8999 ili morganshotelgroup.com/mondrian

Najbolja U-the-radar Trist

Postoji mnogo retro šarmom u ovom '50s stilu motela nešto više od Mulholland, koja ima širok bazena sa Tiki Bar proffering smrznute margarite. U njemu se renovira da obuhvati glam mini-mol, tako da u na slobodnom pored bazena zabave pre nego što to postane malo destinacija. Ulaz je $ 20.

Sportista Lodge 12833 Ventura Blvd., studio Grad; 818-769-4700 ili sportsmenslodge.com

Najbolji vodeni Vežbanje

load...

Built za 1932 Olimpijskim igrama, a zatim u osnovi prepušteni propadanju je John C Argue Plivaj Stadion je obnovljena u ranim aughts i sada ima veliki bazen sa pokretnim pregradu koja udvostručuje broj traka za dužine 25- i 50 metara. Plus, tu je susedni ogroman kids 'Vade bazen. Ulaz je samo $ 3.50.

Džon C. Argue, 3980 Bill Robertson Lane; 213-763-0125 ili laparks.org

Najbolji Moonlight Soak

The Oceanfront Plaža Kuća Annenberg zajednica ima istoriju (sajt na Villiam Randolph Hearst je Manse za njegova ljubavnica Marion Davies), pogled (to je prasak na plaži) i podnevne gužve. Dakle, umesto da idu za opuštanje sunset plivanja, jer je otvoren do 9 am rezervi vaš bazen proći tri dana unapred. Ulaz je $ 10.

Annenberg zajednice Plaža kuća, 415 Palisejds Beach Road, Santa Monika.; 310-458-4904 ili annenbergbeachhouse.com

Najbolji porodica Vreme

Zamislite veliki - i veliki, mislimo 3.000 osoba kapacitet - plitko jezero u sredini doline San Fernando; To je Hansen Majka Akuatic Centre. Mi smo želeli da ima dovoljno mesta za decu da se igraju na slajdovima vode dok se dogovorimo nazad tiho na pesku. Ulaz je samo $ 2.50, ali ćete želeti da iznajmimo boje krov za $ 18.

Hansen je Majka Akuatic Centre, 11798 Foothill Boulevard, Pogled na jezero Terasa; 818-899-3779 ili laparks.org

Najbolje ": Entourage" set Komad

Na kriše bazen SLS Beverli Hils ima ogromne urne i obložen sa ogledalima, bolje da se odrazi stavove Beverli Hills i tela koja jato ima da gaze u kosi bazenu na nula-unos. Bazen je, strogo govoreći, samo za goste hotela, ili možete iznajmiti Cabana za $ 300 vikendom i pozvati svoje najbliže prijatelje. Radnim danima, mi smo poznati na suncu tiho bez prekida.

SLS Beverli Hils, 465 S La Cienega Boulevard.; 310-247-0400 ili slshotels.com

Najbolji prirodni ambijent

Da li je ovo veliki grad ili šta? Kilometar off the Trailhead na Malibu Creek State Park, dođete na mirnom vulkanskog kamena bazen ulivaju glavnog toka na Santa Monica Mountains. Rade do znoj pre uzimanja pad od planinarenje nekoliko milja u brda da vidimo gde je originalni Planet of the Apesand M * A * S * Hvere snimljen.

Malibu Creek State Park, 1925 Las-Virgenes Road, Kalabasas.; 800-444-7275 ili parks.ca.gov

load...

Slične vesti


Post Telo

Vraćaj se ujutru

Post Telo

6 načina za rad na vašem stolu

Post Telo

8 načina da se vežbate bez stvarnog udaranja u teretanu

Post Telo

Tajna imena za šećer treba da znate

Post Telo

Kakav si ti pijan?

Post Telo

7 iznenađujuće zdrave hrane

Post Telo

7 prečica za uštedu vremena ujutru

Post Telo

Kako se masirati sa kućnim predmetima

Post Telo

Koji je čist za tebe?

Post Telo

Šumsko kupanje je najlakši novi vellness trend

Post Telo

Najcenjenije biciklističke staze u Čikagu

Post Telo

7 mita za trening da prestane da veruju