7 mita za trening da prestane da veruju | RS.centerar.org

7 mita za trening da prestane da veruju

7 mita za trening da prestane da veruju

Dobijanje dupe u teretanu je dovoljno teško bez gubljenja vremena i energije veruju bapske priče. Slučaj u tački: dizanje tegova vas neće pretvoriti u Hogan, kao i nekoliko dodatnih čučnjeva vam neće čine Kardashian. Oni i više vorkout mitovi treba da prestaneš da veruješ, ovuda.

@amandabisk

Mit: Da biste dobili rok hard-ABS, do milijardu trbušnjake

Istina: Iako trbušnjaci se neće povrediti (dokle god ih učiniti sa propisanom obliku), oni su zapravo prilično neefikasan na gori stomak masti. Umesto toga, do daske, koje aktiviraju oko 20 mišića u poređenju sa šest ili sedam koristite tokom krize.

load...

@javbone

Mit: Trake za trčanje precizno merenje kalorija

Istina: Stopa po kojoj ste spali kalorija zavisi od brojnih faktora (težina, pol, starost), od kojih nijedan se smatraju dobrim starim kardio mašinama. Za precizno merenje, razmislite o uzimajući fitnes tracker poput Javbone Up, koji izračunava BMR (bazalnog metabolizma), da ti kažem koliko kal ste zapalili.

@crossfitbabes

Mit: Trening snage će vas pretvoriti u bodibilder

Istina: dizanje tegova neće odmah okrenuti tvoju zensku figuru u kabaste mase mišića. (Naša prirodna hormonska kablovi ne baš tako.) Trening snage zapravo pomaže da sagore masti i kalorija efikasnije. Add to na vrhu kardio rutine za pojačavaju rezultate.

@nikevomen

Mit: Što više vremena, to bolje

Istina: Ne. Uzimajući u najboljoj formi svog života doesn? T morati da sate i sate u dosadnog treninga. To se svodi na zajednički napor. Hoda ležerno tempom doesn t? Drži sveću, a brzo i prljavo HIIT (visokog intenziteta intervalni trening) spoja, što može da potraje i nekoliko i četiri minuta.

load...

@khloekardashian

Mit: Možete promeniti prirodnom obliku

Istina: Žao mi je, Kardašan protuve. Vi ne možete uočiti-ciljni masti (tj, rezati svuda dole butiour dupe). Umesto toga, do pune tela vežbe kao što su burpees i skakanje konopac da se spali opšte masti. Onda možete zategnuti određene oblasti, ali (uzdah) nećete magično transformiše u drugu osobu. (Čak i bez Khloe je plen, i dalje si sjajno.)

@nevbalance

Mit: Ne možete raditi dok ste bolesni

Istina: Kako naizgled savršen izgovor kao hladno je, ovo je (uglavnom) lažna. Osim ako imate temperaturu ili su simptomi u grudima, to je više nego u redu da radi na kondiciji. U stvari, brzo trčanje (i kasnije toksin-ispiranje znoj) mogla bi da se osećate bolje.

@ alekmorgan13

Mit: Bez muke nema nauke

Istina: To je u redu da progura prehlade ili alergije, ali ako imate oštar, izolovan bol nigde, ne ignorišu. To neće učiniti jačim; U stvari, možda se i sami stavlja u opasnost od ozbiljne povrede. Nelagodnost je jedna stvar, pravo up bol je još jedan. Ne zaboravite da još uvek budi dobar prema sebi.

load...

Slične vesti


Post Telo

Na 6 načina joga više nije dosadna

Post Telo

7 najzanimljivijih teretana na svetu

Post Telo

Poznate osobe koje ste zaboravili imale su video rekorde

Post Telo

Klase vežbanja koje možete da vodite kod kuće

Post Telo

8 vrsta ljudi koje ćete videti na soulcicle-u

Post Telo

7 najboljih bazena u Los Anđelesu

Post Telo

9 najboljih gradova za vašu kožu, kosu i telo

Post Telo

Najcenjenije biciklističke staze u Čikagu

Post Telo

Tajna imena za šećer treba da znate

Post Telo

14 faza vaše prve klase dušeka

Post Telo

7 prečica za uštedu vremena ujutru

Post Telo

5 ženskih fudbalera koji vladaju