11 stvari koje zapuše vaše pore | RS.centerar.org

11 stvari koje zapuše vaše pore

11 stvari koje zapuše vaše pore

Životno velika misterija: zašto 40-godišnjaka i dalje se bubuljica.

Životno odlično rešenje znajući tačno ono što se gunking svoj obraz i učenju kako da ih očistili.

1. Vaš mobilni PhoneIt ide direktno iz dnu prezli ispunjene torbicu u obrazu. Fuj. Uverite se da očistite svoj telefon sa antibakterijskim sredstvom obrisati dnevno. (One kao što je Vireless Vipesvill ubije bakterije, ali ne i ekran.)

load...

2. Vaš je PillovcaseLaunder jednom nedeljno. Bez izuzetaka.

3. Vaši HandsOld navike teško umiru. Ali ipak teško je, skvoš onaj u kome ste rest bradu u vašem dlanu.

4. Masna FoodsFrench pomfrit izaziva akne je priča za stare bapske, osim kada je reč o tim malim mitesera duž svoje usne linija. (Oni došlo lokalno.) Koristi drugu hranu - peršun, prirodna adstrigentno - da ih isprati. Evo kako: provri vodu, skinite ga toplotu i potopiti svežanj svežeg peršuna dok se voda ohladi. Dip na krpu u vodu i stavite ga na licu 10 do 15 minuta. Voila.

5. SmogLadies u urbanim sredinama, ne nas treba da ti kažem da gradovi su odvratni. Ali zapravo možete koristiti sličnu sivu stvari za borbu protiv zagađenja vazduha. Ugraditi ugalj u svoj lepoti rutinu. Ispostavilo se da, to je odlično za vađenje toksine. (Ovaj hidrogel maskis blagi vračanje.)

6. Dead SkinEkfoliate, piling, piling. Investirajte u ručnog alata (recimo, Clarisonic) ili koriste dobru staru suvu četkanje (samo možda nešto blagom kao krpa). U svakom slučaju, treba da redovno da odbacimo one pahuljice inače će se gomilaju.

load...

7. MakeupDuh, zar ne? Ali mi ne možemo dovoljno naglasiti: reallineed ste da uklonite pre spavanja. Dok si u tome, očistiti dva puta: prvi ispiranje (s blagim sredstvom za čišćenje) će ukloniti očigledan preliv, dok je drugi (sa tonera ili micelarnog vode) će duboko čist.

8. Vodootporna MakeupVe're odvesti korak dalje i oduvati mozak. Ta poslednja-celodnevna temelj toliko volite? To je napunjen sa još više ulja, stvaranja filma na vrhu vašeg lica. Piling-A-Dub-Dub.

9. Noć CreamDuring leto, polako na debele melema. Vaša koža proizvodi teže prirodna ulja tokom toplijih meseci, a preko noći-bubuljica borba je stvarna. I dalje možete koristiti noćnu kremu oko područje oko očiju kako bi stopala vrana na odstojanju, ali možda preskočiti čelo, obraze i bradu do oktobra.

10. SveatVhen rade se, budite sigurni da prvi uzme everithingoff lice, čak i kremu. (Ove bebe iz Burtovu Beesare naš lični idi-to.) Na taj način vaš znoj mogu slobodno ispuštanje i lakše čišćenje posle.

11. Vaši HormonesSorri, gals. Jednom mesečno, imamo nula kontrolu. Za one sporadičnim-proboja dana, popustiti punom licu šminke i pusti Vezuv diše. Znamo, znamo. Ali ćete dobiti preko toga - ti si odrastao ženu.

Pratite PureVov on Pinterest
load...

Slične vesti


Post Lepota

8 najboljih proizvoda za njegu kože za žene u svojim 50-tim

Post Lepota

9 najboljih prodavaca u sefori (koje uvek treba da se oporavi)

Post Lepota

13 hlađenje kozmetičkih proizvoda koji će vam biti uštedjeti Grace za leto

Post Lepota

Ono što svaka šminka želi u svom setu

Post Lepota

Najatraktivnije boje lakova za nošenje ove zime

Post Lepota

8 najboljih crnih eielinera koje smo ikada pokušali

Post Lepota

12 najboljih vodonepropusnih maskara, ikada

Post Lepota

Jedinstveni (i jedini) lepotani proizvod na koji nikad ne biste mogli živjeti

Post Lepota

Najbolje sušare za kosu za svaki tip kose

Post Lepota

Vodič za retinoide: tretman protiv akni koji takođe ima i anti-aging moći

Post Lepota

U čemu se radi sa onim sitnim bijelim udarcima na licu?

Post Lepota

Apsolutni najbolji hidratanti za suvu zimsku kožu