Priče iza 6 zgrada Dallasa | RS.centerar.org

Priče iza 6 zgrada Dallasa

Priče iza 6 zgrada Dallasa

Nova konstrukcija je u redu i sve - da, od nerđajućeg čelika, još uvek te volim - ali nešto stvarno super o starim zgradama koje su bogate istorije. I Dalas ih ima.

Pogledajte ove šest istorijskih lokacija da vidimo šta mislimo.

Adam Kape zgrada

Ušuškan u oblasti Duboko Ellum, Adam Kape zgrada - sada poznatog kao Adam Hats Lofts - je bogat u industrijskoj istoriji. Prvobitno izgrađena 1914. Godine od strane Henrija Forda, kao proizvodni pogon za model T, vlasništvo onda je postala fabrika šešira od 1955. Do 1986. Godine, a na kraju je ostavio prazan deset godina pre nego što se pretvara u 90-jedinica potkrovlja prostora u 1997. Možete sada rent a 676 kvadratnih metara studio za $ 1,200 mesečno.

load...

Adam Kape Lofts, 2700 Kanton St..; deepellum-lofts.com

Kontinentalna Džin zgrada

Izgradnja ovog masovnog četiri zgrade kompleksa je počela 1888. Godine, a nisu završili do 1914. Continental Džin Firma je nekada vodeći pamuk džin kompanija za proizvodnju u zemlji. Ovih dana je predivno održava imovina (još uvek može da hoda po originalnim drvenim daskama) služi kao umetnik zajednica za ljude poput fotografa Leonarde Volk i Heder Helena Rai.

Kontinentalna Džin zgrada, 3309 Brest Street.; continentalginbuilding.com

Dallas grobov Firma zgrada

Built in 1911, ova klasična struktura jednom je sve veze sa pogrebnu delatnost - Kovčezi, sanduke, hearses i mrtvačnica zaliha. Budući da je otvoren 24 sata dnevno, sahrana-home direktori mogli kontaktirati Dallas Coffin kompaniju putem telefona ili telegrafa i imaju svoje zalihe shipped njima gotovo odmah. Danas, zgrada je mesto na šik NILO Dalas južnoj strani hotela, koji se može pohvaliti bazen na krovu, zanatske koktele i zadivljujući pogled.

load...

Dallas grobov Firma zgrada, 1325 S Lamar Street.; http://vvv.nilohotels.com/dallassouthside

Bluitt Sanitarium

Zgrada je podignuta 1905. Godine po prvi afro-američki hirurg u Teksasu i delovao kao jedina bolnica u oblasti za crnaca za vreme segregacije. Ovih dana, to je zgrada.

Bluitt Sanitarium 2036 Trgovina St

Turtle Creek pumpe stanica

Sada poznat kao Sammons Centra za umetnost, pumpa kuća (koji je završen 1909. Godine) je nekada jedini izvor vode za grad Dalas. Zgrada je bila napuštena više od 30 godina, dok zajedničkim naporima od strane grada i filantropi ga pretvorio u umetnički kolektiv i za komercijalne i neprofitne organizacije umetnosti.

Turtle Creek pumpe stanica, 3630 Hari Hines bul.; sammonsartcenter.org

Li Park

Ovih dana možete iznajmiti Arlington Hallfor vaše venčanje ili humanitarnu akciju. Ali je važno da znate vila je podignut u čast Roberta E. Lee i posvećen je Ruzvelta 1936. Godine Ruzvelt otkriven monumentalni kip na uglu parka do najpoznatijeg vojnika u Jug, koji je izgrađen za $ 50,000 tada.

Li Park, 3333 Turtle Creek Boulevard.; leeparkconservanci.org

load...

Slične vesti


Post Umetnost

5 najboljih stvari koje možete videti u Los Angelesu ovog leta

Post Umetnost

Umjetnost puzi

Post Umetnost

Dovnload-vredne pesme koje smo otkrili na tv-u

Post Umetnost

Ima li sestru da te čini konkurentnijim?

Post Umetnost

9 načina da prestane da kasni za sve

Post Umetnost

Novo u Netflik: februar 2018

Post Umetnost

10 epskih trenutaka od američkog idola

Post Umetnost

7 puta Banksi je pričao svet

Post Umetnost

Prijateljske razvode u Hollivoodu

Post Umetnost

Najbolja zvezda kopa iz zlatnih globusa

Post Umetnost

Novo u Netflik: juli 2018

Post Umetnost

Poklon vodič kroz majku