Donesite letnje petke | RS.centerar.org

Donesite letnje petke

Donesite letnje petke

Leto. Petkom. Da li postoje dve Sveeter reči na engleskom jeziku?

Mi smo bili čežnja da ih čuje, jer, dobro, Praznika rada.

Napred, devet jednostavni i bezbrižno načina da iskoristite slavnim pasa dana leta - od crafting do Kickball da seashell sliku. Ove aktivnosti ne zahtevaju mnogo napora ili planiranja, tako da možete tranziciju iz sali za sastanke u dvorištu (ili ležaljci ili patio ili park), bez oklijevanja.

load...

BuzzFeed

Kompanija Kickball

Kompanija koja igra zajedno, ostaje zajedno. U redu, napravili smo to gore, ali mi i dalje mislimo Kickball sa kolegama je odličan način da se ubrizga neko veselje u radne nedelje grind. Sve što je potrebno su neki spremni saradnici, zakrpa trave i lopte. Ko je znao Gari od marketinga je toliko svirep?

Njen kampus

Knjiga Klub Za tri

Ozbiljan klub knjige oseća kao puno posla za leto. Uvođenje Knjiga Klub 2.0 The Three Amigos izdanje. Email dva prijatelja i zamolite ih da imenuju svoje svih vremena omiljeni romane. Odrediti jednog leta mesec dana da čita (ili re-read) birati svake osobe. Come September, svi ćete da pročitate dva nova knjiga... I osećam bliže nego ikada.

Catch Up preko Cocktails

Uvek smo u potrazi za izgovor da se upusti u malo šampanjca - Dobra stvar letnje petkom dolazio svake nedelje. Baci improvizovani okupljanje mešanjem neke California Spritzes (koktel bez muke featuring Chandon i grejpfrut, mente ili krastavac). Sada, da li da pozove susede ili za besties. U svakom slucaju, mi kazemo.

load...

dirti Zelena

Uzmite klupi u parku Nap

Ozbiljno. Zašto ne samo udario snooze na svim svojim popodnevnim ambicija? Samo obezbedi svoje stvari u svojim likom prvo, i ne zaboravite da je vaš novčanik može da udvostruči kao jastuk.

dizajn Sundjer

Domaćin "Crafternoon" Parti

Odreći dosadnom DII projekte. (Budite iskreni prema sebi: Nikad nećeš da završi tu macrame Table Runner.) Umesto toga, pogledaj popodnevnim-prijateljski, jedan-i-radili zanata. Mi smo zaokružen sedam kuickies ovde (nisu oni zlato-list-obojena školjke savršenstvo?). Samo zgrabi par prijatelja i da se na terasi (bez unutrašnje zbrku, hvala).

Pilići i Motori

Ciklus Na

Danas je savršen dan da preskočiti teretanu: Umesto toga, izadjem i krstarenje do novog susedstva, park ili staza. Promena perspektive zaista može da pozajmi energetski podsticaj - i inspiriše avantura - za vikend ispred. Budite spontani ili kartu ga na aplikaciji biciklizam rute i podelite ga sa timu.

Sveet Tretira More

Eksperiment sa smrznuto voće

Summer filmovi su prilično veliki. Ali sačuvali hitove za svoje nećakinje i nećaka, i da se danas popodne meander u u Art House za offbeat dokumentarac. Mi smo posebno zanima The Volfpack, pravi račun kako sedam braće (zaključani u Njujorku stanu) gledaju i ponovo donosi svoje omiljene filmove kao krajnji bekstva od svojih izolovanim života. Pravi life film o ljubavi filmove? Meta.

Zdravo Prirodni

Hrana za lice

Uzmite malo dodatnog vremena za sebe i prilično gore takvom njuškom sa masku kože osvetljavanjem. Mik 2 kašike kokosovo mleko, 1 kašika meda i 1 kašika jogurta. Masirajte mešavinu na kožu i zatim ga uklonite ga vlažnom krpom posle 15 minuta.

load...

Slične vesti


Post Umetnost

Vaš šahovit list 2018

Post Umetnost

5 najboljih stvari koje možete videti u Los Angelesu ovog leta

Post Umetnost

Učinite mamu posebnu pažnju sa datumom muzeja

Post Umetnost

Da li čak prepoznate ove celebe bez njihove ikonske kose i šminke?

Post Umetnost

Bruce Jenner je sada Caitlin jenner

Post Umetnost

5 varanje skandala iz nedavne sportske istorije

Post Umetnost

Najbolje u emisiji

Post Umetnost

10 najgora ljudi na svakom venčanju

Post Umetnost

5 filmova koji će vas odvesti do Irske

Post Umetnost

Ono što tvoj starbucks naredi govori o tebi

Post Umetnost

5 filmova koji će se videti ovog leta u San Francisku

Post Umetnost

6 Britanci (i australijanci) koji nagovore američke akcente