9 filmova koji će učiniti da volite Los Anđele | RS.centerar.org

9 filmova koji će učiniti da volite Los Anđele

9 filmova koji će učiniti da volite Los Anđele

Evo sveža ideja: Zaboravite maratonski gledate [insert TV serije ovde] za jednu noć i uživajte u gledanju jednog od naših omiljenih filmovima iz Los Anđelesa. Od intenzivnog, emocionalnog kartu (Magnolia) do šarmantan klasika (Clueless, Duh), vi ćete se setiti zašto su naši pravila gradske.

"Clueless"

To je bilo pre 30 godina (19. Jula 1995, da budemo precizni) da je ova verzija Džejn Ostin Emma, prenesena na Beverli Hills, uveo Ameriku Alicia Silverstone, Kali srednjoškolskom slenga i Brittani Murphi pružajući jedan od najboljih omalovažavanje svih vremena.

load...

"500 Dais of Summer"

Naravno, dva vodi u ovoj 2009. Romantiku su Džozef Gordon-Levitt i Zooei Deschanel, ali tu je i treći točak koji su oba udario u: centru Los Anđelesa. Česma u Grand park, Bradburi zgrade i ono što smo naučili je prvi oblakoder u gradu je 175 metara Pirelli zgrada na 408 Južnoj Spring Street.

"La Priča"

Nadrealista komedija je naglašen "80s-stilu naramenice u ovoj 1991. Funkciju koju je napisao i glumi Steve Martin (udvara Sarah Jessica Parker, gore). Naš fitnes opsesija, saobraćaj i savršeno vreme su ismevao često, ali nikada tako drolli kao u rukama ove komičar je.

"Diplomac"

Mi volimo glam '60 enterijere. Mi volimo bazena snimke. A mi i dalje čekamo našu Alfa Romeo, tako da možemo alat autoputem do pesmu Simon & Garfunkel - kao zbunjen mladi Dastin Hofman radi u ovoj 1967. Strip drame u režiji Mike Nichols.

"The Bling Ring"

Ova mračna komedija iz 2013. Godine nam omogućava da i jedno i drugo - da se osecati superiorno da mi nismo prazna, celebriti-opsednut High Schoolers u ovoj priči, koja se zasniva na stvarnoj niz pljačku. I možemo gavp na Paris Hilton je stvarnom životu Manse, koji se koristi kao skup.

load...

"Magnolija"

Toliko oseća. Godine 1999., direktor Pol Tomas Anderson je odlučio da napravi epsku San Fernando Vallei film, a on uspeva da ove divlje priči o porodici disfunkcije, uključujući samopomoć gurua upečatljivo glumi Tom Cruise. I mi se usuđuješ da gledate ovu scenu Philip Seimour Hoffman bez kida.

"Lepa žena"

1990. Priča o kurvu sa zlatnim srcem je naša krivica antifeminističkih zadovoljstvo, koliko za retro-luke na Beverli Vilshire Hotel kao hemije između Richard Gere i Julia Roberts. Super-fans, slušajte: Hotel je nudi Rolls da vas povesti na Rodeo Drive kupovinu spreeto proslavi 25. Godišnjice pokretom je.

"Kalifornija Apartman"

Vole throvback šarm '70s ere Beverli Hills Hotelu, set za ovu omnibus Nil Simon-napisao priču o četiri para. Megi Smit je osvojio Oskara 1978. Godine za ulogu kao Oskara nominovan Britanska glumica prinudne da se suoči sa svojom sve upadljive pojave gej supruga, kojeg igra Michael Caine.

"Prelomni trenutak"

Kianu Rivs surfuje, Patrik Svejzi pontificates i unapred Oskara Ketrin Bigelou upravlja ovom 1991 kultnu o bandi talasnih vozača banke-pljačkaju. Leo Carrillo i Nicholas Canion plaže u Malibuu su među mnogim lokacijama - zapamtite pre suše na otvorenom tuševi?

load...

Slične vesti


Post Umetnost

8 načina da provedete ljetne petke u Dalasu

Post Umetnost

6 najboljih citata iz Odd mame

Post Umetnost

Najgori ljudi koji ćete videti na podzemnoj železnici u Njujorku

Post Umetnost

Vodič za podizanje diplome

Post Umetnost

Stvari koje trebate znati učiniti u ovom trenutku u vašem životu

Post Umetnost

10 filmova koje treba popraviti sa ženskim vodovima

Post Umetnost

9 stvari koje nisi znala za Audrei Hepburn

Post Umetnost

Učinite mamu posebnu pažnju sa datumom muzeja

Post Umetnost

Novo u Netflik: juli 2018

Post Umetnost

Američki najlepši koledž

Post Umetnost

Kako izaći iz neugodnih situacija

Post Umetnost

Čikago 9 najhladnijih murala